Libnet.ro
UNICEF

23:30

Thailanda. 9 persoane au fost ranite dupa explozia a doua bombe intr-o statiune turistica

Antena3 Antena3,
Thailanda. 9 persoane au fost ranite dupa explozia a doua bombe intr-o statiune turistica

Noua persoane au fost ranite dupa ce doua bombe artizanale au explodat in sediul unei sectii de politie si intr-un magazin din Hat Yai, o statiune turistica din sudul Thailandei. Prima bomba a fost detonata . continuă pe Antena3

Accident pe DN 73: Patru persoane au fost ranite, printre care si un gardian de la Penitenciarul Colibasi

Un grav accident de circulatie s-a petrecut, sambata dupa-amiaza, din cauza unui sofer care nu a acordat prioritate. Patru persoane au fost ranite, printre care si un angajat de la Penitenciarul Colibasi.

Trafic rutier intrerupt pe DN7, in urma producerii unui accident: Doua persoane au fost ranite

Traficul rutier este intrerupt, duminica seara, pe DN7, in urma producerii unui accident rutier, doua persoane fiind ranite, potrivit Centrului Infotrafic al Politiei Romane. Astfel, circulatia rutiera este.

China. 6 persoane au fost ranite cu cutitul, pe peronul unei gari din Guangzhou

Sase persoane au fost ranite, marti dimineata, intr-o gara din China, dupa ce au fost atacate de catre indivizi inarmati cu cutite, relateaza AFP. Politistii l-au impuscat pe unul dintre atacatori.

Cutremur puternic in estul Japoniei. 17 persoane au fost ranite

Un cutremur puternic, cu magnitudinea de 6, a avut loc luni dimineatain estul Japoniei si a fost resimtit la Tokyo, fara a declansa o alerta de tsunami, dar ranind usor 17 persoane in capitala si in.

Patru persoane UCISE intr-un incident armat din Arkansas, SUA

Patru persoane, inclusiv un copil de 13 ani, au murit, iar alte patru au fost ranite dupa ce un barbat a deschis focul, sambata seara, intr-o zona rezidentiala din statul american Arkansas, informeaza USA.

Focsani: Doua eleve au vrut sa se arunce de pe bloc. Ele au fost salvate dupa ce s-a gasit un bilet intr-un caiet

Doua eleve de la Scoala Gimnaziala nr. 3 din Focsani au incercat sa se sinucida, luni dupa-amiaza, urcandu-se la mansarda unui bloc. Acestea au fost insa convinse de politisti si de jandarmi sa coboare.

La FRF se premiaza si esecurile. Ce prime uriase au fost date dupa ratarea calificarii la Mondiale

In Romania si esecurile se premiaza. Este si cazul Federatiei Romane de fotbal care si-a rasplatit angajatii cu prime de mii de euro dupa esecul cu Grecia din barajul pentru Cupa Mondiala. in total,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )