Libnet.ro
UNICEF

01:05

The Daily Telegraph: Fostul sef al diplomatiei franceze ar fi primit 100. ...

România Liberă România Liberă,
The Daily Telegraph: Fostul sef al diplomatiei franceze ar fi primit 100. ...

Fostul premier si sef al diplomatiei franceze Dominique de Villepin a efectuat o zi de munca, dupa aproximativ 20 de ani de absenta, la Ministerul Afacerilor Externe, pentru a primi un bonus de pensionare in valoare de 100. 000 de euro, scrie The Daily Telegraph, relateaza AFP, conform Mediafax. Potrivit site-ului cotidianului conservator The Daily Telegraph, care citeaza surse neidentificate de la Ministerul Afacerilor Externe, de Villepin a efectuat in septembrie o zi de munca la Quai . continuă pe România Liberă

Fostul sef al diplomatiei franceze Dominique de Villepin a primit un bonus de 100.000 de euro pentru o zi de munca

Dupa 20 de ani de absenta in ministerul Afacerilor Externe, fostul premier si sef al diplomatiei franceze, Dominique de Villepin, s-a intors la munca o singura zi pentru a putea primi un bonus la pensionare de 100. 000 de euro, scrie presa britanica, preluata de AFP.

Fostul sef al Agentiei Nationale de Ocupare a Fortei de Munca, incompatibil.

Fostul presedinte al Agentiei Agentiei Nationale de Ocupare a Fortei de Munca, Silviu Bian, s-a aflat in incompatibilitate, conform unui comunicat al Agentiei Nationale de Integritate ANI). In perioada 10 ianuarie 2009 17 octombrie 2011, Bian a detinut simultan cu functia publica si functia de cenzor la mai multe societati comerciale. Stire in curs de actualizare.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )