Libnet.ro
UNICEF

01:05

The Huffington Post: Topul celor mai bogati zece lideri ai lumii, in frunte cu Vladimir Putin

Adevărul Adevărul,
The Huffington Post: Topul celor mai bogati zece lideri ai lumii, in frunte cu Vladimir Putin

Ierarhia celor mai puternice tari din lume, potrivit puterii economice, a ramas mai mult sau mai putin neschimbata in ultimii ani, Statele Unite ale Americii fiind pe primul loc. insa topul celor mai bogati lideri stabileste cu totul alte ierarhii, iar averea presedintelui american Barack Obama nici macar nu rivalizeaza ca detinatorii primelor zece locuri. continuă pe Adevărul

Topul celor mai bogati zece lideri ai lumii, in frunte cu Vladimir Putin

Ierarhia celor mai puternice tari din lume, potrivit puterii economice, a ramas mai mult sau mai putin neschimbata in ultimii ani, Statele Unite ale Americii fiind pe primul loc. insa topul celor mai bogati lideri stabileste cu totul alte ierarhii, iar averea presedintelui american Barack Obama nici macar nu rivalizeaza ca detinatorii primelor zece locuri.

VIDEO Filmul despre Julian Assange, lider in topul celor mai mari esecuri de box office in 2013

Drama The Fifth Estate, controversatul film care prezinta felul in care a aparut site-ul WikiLeaks, s-a situat pe primul loc in topul celor mai mari esecuri de box office ale anului 2013 realizat de publicatia Forbes.

Sediul The Washington Post a fost vandut pentru 159 de milioane de dolari

Reprezentantii cotidianului american The Washington Post au anuntat miercuri ca sediul ziarului va fi vandut unei agentii imobiliare pentru 159 de milioane de dolari. Tranzactia a va fi urmata si schimbarea numelui trustului, Washington Post Co. , devenind Graham Hodings Co. , dupa ce compania a fost cumparata de Jeff P. Bezoz, fondatorul retailerului Amazon.

The Washington Post isi vinde sediul istoric pentru suma de 159 miloane dolari

Publicatia The Washington Post a anuntat ca isi va vinde sediul istoric, ce se afla in apropierea Casei Albe, unei agentii imobiliare pentru suma de 159 milioane dolari, informeaza AFP. Imobilul, care este.

Business Report: Cati bani fac proprietarii celor mai mari proiecte imobiliare din Bucuresti; Ludwik Sobolewski: Listarea Romgaz la Londra, un semn de ineficienta a pietei locale; Cum pierd clientii bancilor pe mana firmelor de asigurari. Statul spune ca

Locul in care unul din trei credite nu se mai intoarce la banca. Aproape o treime din creditele in lei acordate de institutiile financiare. Ministrul Transporturilor: Categoric nu vindem TAROM-ul. Ministrul Transporturilor, Ramona Manescu, a dat asigurari, marti seara, ca nu va.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2422 seconds )