Libnet.ro
UNICEF

01:05

The Money Channel se inchide. CNA nu a prelungit licenta din cauza datoriilor Realitatea Media catre bugetul de stat

Hotnews Hotnews,
 The Money Channel se inchide. CNA nu a prelungit licenta din cauza datoriilor Realitatea Media catre bugetul de stat

Postul The Money Channel, detinut de Realitatea Media, se va inchide pe 25 aprilie, deoarece Consiliul National al Audiovizualului a decis joi sa nu-i prelungeasca licenta audiovizuala. Decizia a fost luata pentru ca nu sunt indeplinite conditiile legale de prelungire, avand in vedere ca aceasta companie are datorii la bugetul de stat, potrivit Mediafax. continuă pe Hotnews

Postul The Money Channel se inchide. CNA nu i-a prelungit licenta

Postul de televiziune The Money Channel, detinut de Realitatea Media, se va inchide oficial pe 25 aprilie, dupa ce Consiliul National al Audiovizualului CNA) a decis sa nu prelungeasca licenta audiovizuala, avand in vedereca nu sunt indeplinite conditiile legale pentru prelungire din cauza datoriilor la bugetul de stat, noteaza Mediafax.

The Money Channel se inchide. CNA nu a prelungit licenta

Televiziunea de business The Money Channel, detinuta de Realitatea Media, se va inchide oficial pe 25 aprilie, CNA neprelungind licenta televiziunii.

The Money Channel se inchide oficial pe 25 aprilie

Televiziunea The Money Channel, detinuta de Realitatea Media, se va inchide oficial pe 25 aprilie, din cauza ca CNA nu i-a prelungit azi licenta audiovizuala, dupa ce a constatat ca societatea are datorii la bugetul de stat, potrivit surselor din presa.

CNA inchide televiziunea The Money Channel

Televiziunea The Money Channel, detinuta de Realitatea Media, se va inchide oficial pe 25 aprilie, din cauza ca CNA nu i-a prelungit joi licenta audiovizuala, transmite Mediafax.

Mohammad Murad vrea sa lanseze televiziunea Money News, dupa inchiderea The Money Channel

Omul de afaceri Mohammad Murad, unul dintre cei mai mari proprietari de hoteluri din Romania, vrea sa lanseze o televiziune de business cu denumirea Money News si a depus in acest sens o solicitare la Consiliul National al Audiovizualului CNA), dupa cum au declarat, pentru Mediafax, surse din industria media.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )