Libnet.ro
UNICEF

15:30

The Telegraph:Unele imprumuturi pentru studentii romani si bulgari la colegii britanice au fost suspendate

Adevărul Adevărul,
The Telegraph:Unele imprumuturi pentru studentii romani si bulgari la colegii britanice au fost suspendate

Acordarea unor imprumuturi destinate studentilor a fost suspendata pentru romani si bulgari, in urma unor suspiciuni create de o crestere a numarului de inscrieri la colegii britanice, relateaza The Telegraph. continuă pe Adevărul

Unele imprumuturi pentru studentii romani si bulgari, suspendate in Marea Britanie

Acordarea unor imprumuturi destinate studentilor a fost suspendata pentru romani si bulgari, in urma unor suspiciuni create de o crestere a numarului de inscrieri la colegii britanice, relateaza The Telegraph.

Marea Britanie: Imprumuturile pentru studentii romani si bulgari au fost inghetate/ The Guardian: problema a fost inregistrata la colegiile private

Imprumuturile pentru studentii romani si bulgari din Marea Britanie au fost inghetate dupa o crestere suspecta a numarului inscrierilor la colegiile britanice, potrivit Daily Telegraph. The Guardian scrie ca problema a fost inregistrata la colegiile private, unde controlul scazut a creat anul acesta un deficit de peste 95 de milioane de Euro in bugetul Departamentului pentru afaceri. Potrivit presei britanice, se preconizeaza ca acest deficit va creste in urmatorii doi ani.

Marea Britanie: Imprumuturile pentru studentii romani si bulgari au fost inghetate

Imprumuturile de studii pentru studentii romani si bulgari din Marea Britanie au fost inghetate dupa o crestere suspecta a numarului inscrierilor la facultatile britanice, potrivit Daily Telegraph.

Burse pentru studentii romani si bulgari, suspendate in Marea Britanie

Acordarea unor imprumuturi sub forma de bursa, destinate studentilor a fost suspendata pentru romani si bulgari, in urma unor suspiciuni create de o crestere a numarului de inscrieri la colegii britanice, relateaza publicatia britanica The Telegraph.

Acordarea unor imprumuturi pentru studenti romani si bulgari la colegii britanice a fost suspendata

Acordarea unor imprumuturi destinate studentilor a fost suspendata pentru romani si bulgari, in urma unor suspiciuni create de o crestere a numarului de inscrieri la colegii britanice, informeaza The Telegraph.

Marea Britanie: Acordarea unor imprumuturi pentru studentii romani si bulgari, suspendata

Secretarul de stat pentru Universitati al Marii Britanii, David Willets, a anuntat suspendarea acordarii unor imprumuturi destinate studentilor romani si bulgari, in urma unor suspiciuni legate de numarul in.

imprumuturile pentru studentii romani, suspendate in Marea Britanie.

Acordarea unor imprumuturi destinate studentilor a fost suspendata pentru romani si bulgari, in urma unor suspiciuni create de o crestere a numarului de inscrieri la colegii britanice, relateaza The Telegraph online, citat de Mediafax. Secretarul de stat pentru Universitati David Willetts a declarat ca suspendarea imprumuturilor pentru studentii din cele doua tari a fost decisa dupa ce s-a observat o crestere neobisnuita a numarului celor care primesc sprijin din partea Student Loans .

Guvernul de la Londra A SUSPENDAT acordarea unor imprumuturi pentru studenti romani si bulgari la colegii britanice

Acordarea unor imprumuturi destinate studentilor a fost suspendata pentru romani si bulgari, in urma unor suspiciuni create de o crestere a numarului de inscrieri la colegii britanice, scrie The.

Conservatorii britanici ii cer premierului Cameron sa nu ridice restrictiile pentru muncitorii romani si bulgari

Zeci de parlamentari conservatori din Marea Britanie urmeaza sa-i ceara marti primului ministru David Cameron sa nu ridice restrictiile de pe piata muncii pentru Romania si Bulgaria, acestia dorind ca.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )