Libnet.ro
UNICEF

12:00

Therme Bucuresti va deschide primul observator privat din tara noastra

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Therme Bucuresti va deschide primul observator privat din tara noastra

Primul observator astronomic privat din tara noastra, care va purta numele marelui astronaut roman Dumitru Prunariu, se va deschide in cateva luni la Therme Bucuresti, valoarea investitiei fiind estimata la circa un milion de euro, potrivit unui comunicat trimis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

FOTO. Se deschide primul observator astronomic privat din Romania

Primul observator astronomic privat din Romania se va deschide, in cateva luni, in apropiere de Bucuresti.

Primul observator astronomic privat din Romania se construieste la Therme Bucuresti

Observatorul, care va purta numele astronautului roman Dumitru Prunariu, va fi construit pe arealul Therme Bucuresti in urmatoarele luni si va fi dotat cu tehnologii de ultima generatie, destinate atat specialistilor, cat si pasionatilor de astronomie. Investitia este estimata la circa 1 milion de euro.

Primul transplant pulmonar din Romania

Primul transplant pulmonar din Romania ar putea fi realizat foarte curand la Spitalul Sfanta Maria, dupa ce in acest program a fost inscris deja un pacient, ultimii pasi fiind al.

Cod galben de furtuni in mai multe zone din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, vineri, un cod galben de vreme rea valabil in mai multe regiuni din tara. intre orele 14:15 si 15:30 local in jumatatea de nord a judetului.

Stop accidentelor pe DN1: Ce schimbare importanta cere Asociatia Romania fara Gropi autoritatilor din tara noastra (VIDEO)

DN1, soseaua care strabate tara de la un capat la altul, puncteaza cel mai mare numar de morti si raniti in accidente. 336 de evenimente rutiere s-au produs intr-un singur an. Si pe DN2 dar si.

Ministerul Sanatatii: in cinci spitale din tara si din Capitala nu se opereaza decat urgentele din cauza problemei dezinfectantilor (VIDEO)

Spitalele intra in colaps unul dupa altul din cauza dezinfectantilor. Dupa ce premierul Ciolos a anuntat ca toate substantele de la Hexi Pharma trebuie retrase, medicii se vad in situatia in.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )