Libnet.ro
UNICEF

08:45

Therme Bucuresti sau opulenta la ea acasa. Plus: planurile ascunse de expasiune ale austriecilor

Online Sport Online Sport,
Therme Bucuresti sau opulenta la ea acasa. Plus: planurile ascunse de expasiune ale austriecilor

Therme Bucuresti, complexul cu ape termale ce se va deschide in ianuarie 2016 in Nordul Bucurestiului, a fost realizat fara economie. Din contra, s-a mers total pe opulenta. Sursele noastre ne spun cu ce s-a finisatin interior, dar si ce se afla inspatele acestui proiect pentru urmatorul pas de dezvoltare. continuă pe Online Sport

Therme Bucuresti rasfata copiii cu distractie si sport

Therme Bucuresti, cel mai mare complex de wellness cu ape termale din Romania, le rezerva celor mici o multime de surprize - de la kilometri de tobogane cu apa, la balaceala in piscina interioara cu valuri. Therme vine in ajutorul celor mici si mari!) care isi doresc distractie si miscare facilitati pentru toate varstele si gusturile: 8 piscine si 16 tobogane, dintre care 7 destinate copiilor! Nu conteaza cata energie are juniorul - va avea la dispozitie suficiente modalitati ca sa o consume pe toata.

Therme Bucuresti: Se anunta preturi piperate

Therme Bucuresti, un impresionant complex de spa si bai cu ape termale plasat in Nordul Bucurestului, va avea niste preturi maricele. Anuntat initial ca un complex de sanatate si agrementpentru toata lumea, ce va aveao intrare cat pretul unui bilet la film, din ceea ce am aflat preturile vor fi destul de piperate.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )