Libnet.ro
UNICEF

19:30

Tiberiu Coconea participa pentru Romania la cea mai grea competitie de aventura din lume

Online Sport Online Sport,
Tiberiu Coconea participa pentru Romania la cea mai grea competitie de aventura din lume

Tiberiu Coconea, cel care zboara intr-o zi si 100 de kilometri, va participa la cea mai grea competitie de aventura din lume. Din Venezuela pana in Japonia, din America de Sud pana in Nepal, cei mai buni aventurieri si parapantisti din lume s-au antrenat intens, asigurandu-se ca sunt pregatiti pentru provocarea suprema a vietii lor. continuă pe Online Sport

Romania, cea mai inchisa piata politica.

In 1990, cu 71 partide inscrise in cursa electorala dintre care 9 intrau in Senat si 17 in Camera Deputatilor), este posibil sa fi avut cel mai deschis sistem de partide din Europa. Ne-am zis ca e prea de tot, si de atunci am tot schimbat legislatia, care este astazi cea mai restrictiva din Europa. Spun asta in primul rand din cauza numarului de 25. 000 de membri fondatori, din cel putin 18 judete cel putin 700 membri in fiecare) necesar infiintarii unui nou partid. Pentru comparatie, in .

Dubla medalie de aur pentru Romania la Campionatul European de scrima.

De doua ori aur pentru Romania la Campionatul European de scrima de la Zagreb. In intrecerile individuale, Ana Maria Branza, la spada, si Tiberiu Dolniceanu, la sabie, au reusit sa urce drapelul Romaniei pe cea mai inalta treapta a podiumului. Prima care a cucerit aurul a fost Ana Maria Branza, iar echipa feminina de spada a Romaniei a cucerit medalia de argint la Campionatele Europene de la Zagreb din Croatia. Aceasta este a treia medalie obtinuta de delegatia Romaniei. Vreau sa va .

Dubla medalie de aur pentru Romania la Campionatul European de scrima de la Zagreb (VIDEO)

De doua ori aur pentru Romania la Campionatul European de scrima de la Zagreb. in intrecerile individuale, Ana Maria Branza, la spada, si Tiberiu Dolniceanu, la sabie, au reusit sa urce drapelul Romaniei pe.

Cea mai mare campanie de achizitie seismica 3D din Marea Neagra, finalizata pe blocul Neptun Deep

ExxonMobil Exploration and Production Romania Limited EMEPRL) si OMV Petrom anunta ca au finalizat cu succes campania de achizitia seismica 3D pe blocul Neptun Deep, cea mai mare campanie de seismica 3D.

ExxonMobil si Petrom au finalizat cea mai mare campanie de achizitie seismica 3D din Marea Neagra

ExxonMobil Exploration and Production Romania Limited EMEPRL) si OMV Petrom anunta ca au finalizat cu succes campania de achizitia seismica 3D pe blocul Neptun Deep, cea mai mare campanie de seismica 3D.

Cea mai mare campanie de achizitie seismica 3D din Marea Neagra, finalizata pe blocul Neptun Deep

ExxonMobil Exploration and Production Romania Limited EMEPRL) si OMV Petrom au anuntat ca au finalizat cu succes campania de achizitia seismica 3D pe blocul Neptun Deep, cea mai mare campanie de seismica 3D inregistrata in Marea Neagra, acoperind o suprafata de peste 6. 000 de kilometri patrati, conform unui comunicat de presa remis redactiei.

Oprah Winfrey, desemnata cea mai influenta celebritate din lume in topul Forbes

Prezentatoarea Oprah Winfrey a fost desemnata cea mai influenta celebritate din lume in 2013, potrivit topului anual realizat de revista Forbes. Este pentru a cincea oara cand Oprah Winfrey se afla pe primul loc.

FOTO Noul Fiat 500 L cu 7 locuri, cea mai mare buburuza din istorie.

Fiat lanseaza saptamana viitoare cea mai mare versiune a modelului 500, o legenda in gama constructorului italian. Monovolumul cu 7 locuri este al doilea model lansat de Fiat anul acesta, dupa ce o alta versiune al lui 500, L Trekking, a fost prezentat la Geneva. Lansat pe segmentul masinilor de familie, modelul este propunerea celor de la Fiat pentru o masina mai mica decat un break de clasa compacta, dar cu spatiu pentru bagaje similar, mai mare decat un model de clasa mica, dar la fel de .

Proprietar de birouri din Pipera: ultimele 6-9 luni au fost cea mai ocupata perioada din istoria proiectului

Ultimele 6-9 luni a fost cea mai ocupata perioada din istoria birourilor Global Finance din Pipera in conditiile in care multe din contractele de inchiriere de pe piata expira, iar o parte din chiriasi cauta sa economiseasca si se orienteaza spre zone.

Regina talk show-urilor, in topul Forbes: Oprah Winfrey, cea mai influenta celebritate din lume

Este una din cele mai de succes femei pe plan mondial, iar vietile a milioane de oameni s-au schimbat datorita ei. Oprah Winfrey a fost desemnata cea mai influenta celebritate din lume in 2013, potrivit topului.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )