Libnet.ro
UNICEF

09:00

TIFF, cel mai mare festival de film din Romania, costa 150.000 de euro pe zi

Adevărul Adevărul,
TIFF, cel mai mare festival de film din Romania, costa 150.000 de euro pe zi

Festivalul International de Film Transilvania TIFF) a primit 440. 000 de euro la Guvern cu zece zile inainte de debut. Cu banii acestia, cel mai mare eveniment cinematografic din Romania ajunge la un buget de 1,5 milioane de euro, adica 150. 000 de euro pentru fiecare dintre cele 10 zile ale festivalului. 60% din buget provine din sponsorizari. continuă pe Adevărul

Cetatenii acestei tari au RESPINS prin vot CRESTEREA salariilor. Au cel mai mare salariu minim din LUME

Elvetienii au respins, prin referendum, marirea salariului minim pe economie la circa 3. 300 de euro, cel mai mare salariu minim din lume. Doar 23 la suta dintre alegatori au votat in favoarea maririi salariale,.

Elvetienii sunt chemati la vot : vor spune DA pentru cel mai mare salariu minim din lume ?

In timp ce economia infloritoare a Elvetiei a facut ca numele acestei tari sa fie sinonim cu un standard superior de viata, guvernul estimeaza ca aproximativ un angajat din zece se chinuie sa-si achite cheltuielile lunare, in ciuda faptului ca are un.

A inceput Photo Romania Festival, cel mai mare festival de fotografie din Europa de Est

Cea de-a patra editie a Photo Romania Festival a debutat cu trei zile pline de evenimente, de la vernisaje de expozitii foto la spectacole de moda, ateliere dedicate fotografilor profesionisti si prezentari de echipamente foto. Festivalul continua pana in 25 mai cu o serie intreaga de evenimente dedicate fotografilor si pasionatilor de fotografie.

Elvetia a votat: cetatenii nu vor sa aiba cel mai mare salariu minim din lume

Elvetienii au respins prin referendum introducerea unui salariu minim unic in tara, de aproximativ 3. 300 de euro, duminica. in cazul in care ar fi fost aprobat, ar fi devenit cel mai mare salariu minim din lume, potrivit primelor proiectii publicate de institutul GFS. bern, relateaza AFP.

Forza Zu- cel mai mare concert din Romania a obtinut cea mai mare audienta la ZU TV!

Zi exceptionala ieri pentru postul Zu TV, care a obtinut audiente remarcabile. in transmisiune directa de pe Cluj Arena, Zu Tv a difuzat de la ora 19. 00 si pana la ora 02. 00, Forza Zu- cel mai mare concert.

FOTO Scandal la cel mai mare concert din Romania: presedintele Consiliului Judetean Cluj, acuzat ca-si face campanie electorala

Circa 70. 000 de spectatori au participat, ieri, la concertul Forza Zu de pe Cluj Arena, conform oficialilor Consiliului Judetean Cluj. Presedintele CJ Cluj, Horea Uioreanu, a tiparit mii de fluturasi cu fotografia lui si mesajul: Draga clujeanule, te invit la cel mai mare concert al anului din Romania, organizat de Consiliul Judetean Cluj.

Alegerile europarlamentare: Dreapta va ramane cel mai mare grup in viitorul PE. Primele locuri din Romania - PSD, PNL, PDL

Dreapta ar urma sa ramana cel mai mare grup in viitorul Parlament European, in fata social-democratilor, potrivit celor mai recente sondaje de opinie publicate de PollWatch cu cinci zile inaintea alegerilor.

Estimari pentru alegerile europarlamentare: Dreapta va ramane cel mai mare grup. Primele locuri din Romania - PSD, PNL, PDL

Dreapta ar urma sa ramana cel mai mare grup in viitorul Parlament European, in fata social-democratilor, potrivit celor mai recente sondaje de opinie publicate de PollWatch cu cinci zile inaintea alegerilor.

FOTO. Cel mai mare transport de zimbri din Europa a ajuns in Romania

Cel mai amplu program de repopulare a unui teritoriu cu zimbri a demarat sambata prin aducerea in padurea de langa comuna Armenis din Caras Severin a 17 exemplare preluate din patru tari europene.

Mogosoaia Water Sports Events 2014, cel mai mare eveniment de sporturi nautice

Cel mai mare eveniment de sporturi nautice din sezonul 2014: Mogosoaia Water Sports Events 2014, editia I, debuteaza astazi. In cadrul evenimentului va avea loc si o expozitie cu vanzare de echipament nautic: SUP,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )