Libnet.ro
UNICEF

06:15

Timis: Senatorul Ardelean si primarul Robu anunta ca vor participa la un dineu cu Obama la Washington

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Timis: Senatorul Ardelean si primarul Robu anunta ca vor participa la un dineu cu Obama la Washington

Senatorul PNL Ben Oni Ardelean, secretar al Comisiei de Politica Externa a Senatului, a anuntat vineri, intr-o conferinta de presa la Timisoara, ca a primit pe linia Camerei Superioare a Parlamentului invitatia de a efectua la inceputul lunii februarie o vizita la Washington si ca l-a cooptat in delegatie si pe primarul Nicolae Robu, ei urmand sa fie prezenti si la un dineu la care ar trebui sa participe si presedintele Barack Obama. continuă pe Ziarul Bursa

Donald Tusk, David Cameron, Angela Merkel si Mariano Rajoy vor participa la marsul de solidaritate de la Paris

Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, premierul Marii Britanii, David Cameron, si cel spaniol, Mariano Rajoy, dar si cancelarul german Angela Merkel vor participa duminica la mitingul de solidaritate programat la Paris dupa atacul terorist comis la redactia revistei Charlie Hebdo.

Primarul Timisoarei anunta ca va merge in SUA, in februarie, si va participa la un dineu cu Obama

Primarul Timisoarei, Nicolae Robu PNL), sustine ca va merge in SUA alaturi de mai multi parlamentari, in luna februarie, la invitatia unor oficiali americani, si ca ar urma sa ia parte si la un dineu la care va fi prezent si presedintele Statelor Unite, Barack Obama, transmite Mediafax.

Angela Merkel, premierul britanic si cel spaniol vor participa la marsul silentios organizat duminica in Paris

Liderii europeni isi arata simpatia si sustinerea fata de Franta. Premierii din Marea Britanie si Spania, precum si Angela Merkel au anuntat ca vor fi prezenti la marsul silentios care va fi organizat.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )