Libnet.ro
UNICEF

06:00

Timis: Trei vagoane ale unui tren de marfa care transportau motorina au deraiat

Hotnews Hotnews,
 Timis: Trei vagoane ale unui tren de marfa care transportau motorina au deraiat

Trei vagoane ale unui tren de marfa care transportau motorina au deraiat, miercuri seara, in apropiere de Timisoara, pompierii spunand ca nu exista pericol de explozie. continuă pe Hotnews

Trei vagoane ale unui tren de marfa care transportau motorina au deraiat in apropiere de Timisoara

Trei vagoan ale unui tren de marfa care transportau motorina au deraiat, miercuri seara, in apropiere de Timisoara, relateaza Mediafax. Pompierii aflati la fata locului au precizat ca nu exista pericol de.

Tren de marfa, deraiat, la Timisoara.

Trei vagoane ale unui tren de marfa care transporta motorina au deraiat, miercuri seara, in apropiere de Timisoara, relateaza Mediafax. Pompierii sustin ca nu exista risc de explozie. Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului Timis, Ionut Bocancea, a declarat ca trei vagoane ale unui tren care transporta motorina au deraiat, miercuri seara, in apropiere de Timisoara, in dreptul comunei Mosnita Noua. Vagonul al cincilea al unui tren care transporta motorina pe o linie .

Accident de tren in Timis: patru vagoane de tren pline cu motorina au deraiat. Unul din vagoane s-a rasturnat

Patru vagoane ale unui tren care transporta motorina au deraiat miercuri seara, in judetul Timis, pe raza comunei Mosnita Noua. Trenul venea dinspre Mosnita inspre Timisoara. Unul dintre vagoane s-a rasturnat, dar din primele informatii rezulta ca nu exista fisuri in peretii vagonului.

FOTO Accident de tren langa Timisoara: patru vagoane de tren pline cu motorina au deraiat. Unul din vagoane s-a rasturnat

Patru vagoane ale unui tren care transporta motorina au deraiat miercuri seara, in judetul Timis, pe raza comunei Mosnita Noua. Trenul mergea spre depozitul Petrom din Timisoara. Unul dintre vagoane s-a rasturnat, dar din primele informatii rezulta ca nu exista fisuri in peretii vagonului.

Focuri de arma, la Focsani, pentru prinderea unui sofer baut care a facut scandal intr-un bar.

Un sofer beat din Focsani, care facuse scandal intr-un bar, a fost prins de politisti dupa ce au tras mai multe focuri de avertisment, informeaza Mediafax. otrivit unui comunicat al Politiei Judetene Vrancea, oamenii legii au fost solicitati sa intervina, luni seara, pentru prinderea unui sofer de 26 de ani, din Focsani, care, baut fiind, a facut scandal intr-un bar, apoi a plecat cu masina pe strazile din municipiu. Politistii au incercat sa-l opreasca pe sofer de mai multe ori, tragand doua .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )