Libnet.ro
UNICEF

13:30

Timisoara: Un tanar a fost gasit mort pe malul raului Bega, avand la gat un un colier autoblocant din plastic

B1 B1,
Timisoara: Un tanar a fost gasit mort pe malul raului Bega, avand la gat un un colier autoblocant din plastic

Un tanar a fost gasit mort, marti, pe malul raului Bega din Timisoara, avand prins la gat un colier autoblocant din plastic, informeaza Medafax. Trupul tanarului a fost descoperit de trecatori care au sunat. continuă pe B1

O crima teribila ingrozeste Timisoara. Cum a fost gasit un tanar

Un tanar care avea prins la gat un colier autoblocant din plastic a fost gasit mort, marti, pe malul raului Bega din Timisoara, iar politistii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa in acest .

TRAGEDIE pe raul Bega: Un tanar, gasit mort cu un colier de plastic BLOCAT in jurul gatului

Un tanar a fost gasit mort, marti, pe malul riului Bega, cu un colier de plastic blocat in jurului gatului. Politistii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa in acest caz.

Stiripesurse.ro: Romanul rapit in Burkina Faso a fost gasit

Romanul rapit in Burkina Faso, in aprilie, a fost gasit, potrivit site-ului stiripesurse. ro, anuntul fiind facut in Consiliului Suprem de Aparare al Tarii CSAT) de Ministerul de Externe. Surse diplomatice sustin pentru stiripesurse. ro ca ultima sedinta a CSAT a fost convocata in lipsa premierului Victor Ponta tocmai pentru ca a impus-o urgenta situatiei.

Cel mai vechi mesaj dintr-o sticla plutitoare pe mare a fost gasit dupa 108 ani

Cel mai vechi mesaj gasit vreodata intr-o sticla plutind pe mare se crede ca a fost recuperat dupa 108 de ani de la lansarea la apa, scrie indiatimes. com. Marianne Winkler, lucratoare postala pensionara, a.

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2616 seconds )