Libnet.ro
UNICEF

01:05

Timisul, singurul judet din tara in care se organizeaza toate tipurile de alegeri

Adevărul Adevărul,
Timisul, singurul judet din tara in care se organizeaza toate tipurile de alegeri

Alegerile europarlamentare de maine au fost capul de afis al campaniei electorale din aceasta primavara. in anumite zone se organizeaza, insa, si alegeri partiale pentru diferite functii. Timisul este, insa, singurul judet din tara in care se organizeaza toate tipurile de alegeri, evident, cu exceptia prezidentialelor. continuă pe Adevărul

Timisul, singurul judet din tara in care se organizeaza toate tipurile de algeri

Alegerile europarlamentare de maine au fost capul de afis al campaniei electorale din aceasta primavara. in anumite zone se organizeaza, insa, si alegeri partiale pentru diferite functii. Timisul este, insa, singurul judet din tara in care se organizeaza toate tipurile de alegeri, evident, cu exceptia prezidentialelor.

Papa Francisc a omis sa spuna asta. Ce se va intampla in timpul vizitei sale din Tara Sfanta

Vizita Papei Francisc in Tara Sfanta va urmari si scopuri politice, desi suveranul pontific a subliniat anterior ca aceasta deplasare va fi strict religioasa, a declarat joi Secretarul de Stat al.

Premierul Ungariei, Viktor Orban, a protestat fata de cererea UE de reformare a sistemului judiciar din tara sa

Premierul Ungariei, Viktor Orban, a protestat fata de cererea UE de reformare a sistemului judiciar din Ungaria. El a calificat marti drept scandaloasa o hotarare a autoritatilor europene de a cere Budapestei sa-si reformeze sistemul sau de reexaminare a pedepselor pe viata, in numele respectarii drepturilor omului.

Teparul din Neamt, care a luat zeci de mii de euro de la oameni, spunandu-le ca-i ajuta sa ia locuinte ANL, trimis in judecata

Teparul din Neamt, Marius Adrian Corfu, cel care a luat zeci de mii de euro de la mai multi oameni, asigurandu-i ca-i va ajuta sa obtina locuinte ANL, a fost trimis in judecata de DNA pentru trafic de influenta in forma continuata 17 acte matriale). Corfu a fost arestat in lipsa deoarece, in 2009, a fugit cu banii oamenilor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )