Libnet.ro
UNICEF

12:00

Tiraspolul acuza presa din Ucraina ca distorsioneaza deliberat imaginea Transnistriei

Antena3 Antena3,
Tiraspolul acuza presa din Ucraina ca distorsioneaza deliberat imaginea Transnistriei

Presa din Ucraina distorsioneaza in mod deliberat imaginea Transnistriei, prezentand aceasta regiune ca fiind o entitate inamica, acuza Comitetul de Securitate al regimului separatist de la Tiraspol, citat de RIA. continuă pe Antena3

Ministrul Apararii din Ucraina: Armata este aproape de victorie

Armata ucraineana este aproape de victorie in opera and tiunile impotriva insurgen and tilor din estul and tarii, a declarat ministrul apararii din Ucraina, Valeri Gheletei, intr-un interviu pentru BBC.

Ministrul Apararii din Ucraina: Armata se indreapta spre victorie

Ministrul Apararii din Ucraina a declarat ca armata sa castiga teren semnificativ impotriva rebelilor in estul tarii si a afirmat, pentru BBC, ca va inregistra victoria foarte curand.

Obama si Putin au discutat telefonic: Cei doi au concluzionat ca situatia din Ucraina nu este in interesul niciunui stat

Situatia tensionata din Ucraina nu este nici in interesul Rusiei, nici in interesulSUA, au concluzionat, vineri, in urma unei convorbiri telefonice, presedintii Vladimir Putin si Barack Obama.

Discutie Obama-Putin: Criza din Ucraina nu este in interesul SUA si Rusiei

Presedintii Barack Obama si Vladimir Putin au convenit, intr-o discutie telefonica, ca actuala situatie din Ucraina nu este nici in interesul Rusiei, nici in interesul Statelor Unite, anunta Kremlinul, potrivit AFP, relateaza Mediafax.

Separatistii prorusi din Ucraina, asediati de armata, vor sa-si infiinteze propriul sistem bancar

Separatistii prorusi din Ucraina si-au anuntat intentia ca, in termen de doua luni, sa doteze autoproclamata Republica Donetk cu un sistem bancar independent si, in viitor, chiar cu propria moneda, relateaza Mediafax , care citeaza AFP.

Germania pune punct unui proiect militar cu Rusia din cauza situatiei din Ucraina

Germania pune punct unui proiect militar cu Rusia din situatiei din Ucraina. Dealtfel, proiectul a fost suspendat inca din luna martie, situatia sa fiind incerta pana acum, transmite Mediafax, care citeaza cotidianul Suddeutsche Zeitung.

Criza din Ucraina a determinat Germania sa renunte la un vast proiect militar cu Rusia

Ministrul german al Economiei, Sigmar Gabriel, a decis sa renunte la un proiect militar vast cu Rusia, suspendat deja din luna martie din cauza crizei ucrianiene. Gabriel, care este si vicecancelar in Germania, a.

Ministrul Apararii din Ucraina spune ca armata va inregistra victoria in fata rebelilor foarte curand

Armata ucraineana va inregistra foarte curand victoria in fata rebelilor din estul tarii, a declarat ministrul Apararii dinUcraina, Valeriy Heletey, scrie BBC News. De asemenea, ministrul a acuzat.

UPDATE Criza din Ucraina: Noua civili, ucisi in ultimele 24 de ore in luptele din estul Ucrainei

Noua civili au fost ucisi in cele mai recente lupte intre trupele guvernamentale si separatistii pro-rusi in jurul oraselor Lugansk si Donetsk din estul Ucrainei, au anuntat duminica oficialii locali, potrivit Reuters.

Criza din Ucraina: Un consilier al rebelilor a confirmat efectuarea de executii

Un consilier al rebelilor din estul Ucrainei a confirmat, intr-un interviu pentru BBC, ca au fost efectuate executii extrajudiciare pentru prevenirea haosului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )