Libnet.ro
UNICEF

13:30

Titlurile Impact si Carpatica, cele mai mari cresteri de la bursa

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Titlurile Impact si Carpatica, cele mai mari cresteri de la bursa

Actiunile Impact Developer and Contractor IMP) s-au apreciat cu 8,71%, in perioada 8-15 iunie, reprezentand cel mai bun randament raportat la euro de la Bursa de Valori Bucuresti. Titlurile IMP au fost urmate, in top, de actiunile Bancii Comerciale Carpatica, cu o apreciere de 4,1%. continuă pe Ziarul Bursa

Fermierii, cu cele mai mari subventiii de la stat. Cele mai multe solicitari au fost depuse de cei din Cahul

In timp ce cele mai multe solicitari au fost depuse de fermierii din Cahul, Orhei sau Edinet, cele mai mari sume din fondul de subventionare au ajuns la cei din Criuleni, Soroca sau Hancesti, potrivit infograficului realizat de Expert-Grup si publicat pe budgetstories. md.

TOP: Cele mai mari agentii de media. Au scazut cu aproape 200 de milioane de euro in doi ani

Cele mai mari 21 agentii de media de pe piata locala au avut afaceri de circa 133 de milioane de euro anul trecut, mai putin cu in jur de 56 de milioane de euro fata de 2013, conform datelor publicate pe Ministerul de Finante.

Viteza internetului, una dintre cele mai mari probleme ale astronautilor

Locuitul in spatiu ar avea o serie de avantaje imposibil de contestat. Totusi, Internetul cu viteza mare nu este unul dintre ele. Internetul in spatiu este structurat cu ajutorul unei retele de sateliti, construiti identic celor pe care NASA ii foloseste pentru a asigura comunicarea intre inginerii de pe Pamant si cei din spatiu. Astronautii [] Viteza internetului, una dintre cele mai mari probleme ale astronautilor Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Domeniile in care joaca cele mai mari companii: TOP 200 firme din Romania

Energia, auto, retailul si industria sunt domeniile cu cele mai multe companii cu afaceri de miliarde de lei, potrivit unei analize Wall-Street. ro pe baza clasamentului celor mai mari 200 de companii din Romania, oferit de Registrul Comertului.

Cartierul Primaverii ramane zona din Capitala cu cele mai mari preturi la locuinte: La polul opus se afla zone precum Ferentari, Giurgiului sau Ghencea

Daca vreti sa va cumparati o locuinta in Capitala, aveti bugetul, dar nu stiti in ce zona va permiteti o achizitie, cel mai bine ar fi sa aflati, pentru inceput, pretul mediu la vanzare, pe metru.

Popeye Marinarul exista in carne si oase. Cum arata barbatul care are cele mai mari brate din lume

Jeff Dabe, de 50 de ani, are o circumferinta impresionanta a bratelor: 49 cm. Spre deosebire de restul trupului sau, bratele lui Jeff par nefiresti de mari, semanand foarte bine cu ale celebrului personaj de desene animate, Popeye Marinarul.

Profitul in companiile de stat: industria de armament a intrat in top

Cele mai mari 10 companii, ca profit, detinute intr-un procent majoritar de statul roman au generat in 2014 un castig de peste 4 mld. lei, aproape toate inregistrand cresteri substantiale, potrivit bilanturilor financiare furnizate Wall-Street. ro de.

Capitala- printre orasele cele mai ieftine pentru expati. Cu toate acestea, taierile de costuri ale multinationalelor au redus la aproape jumatate numarul managerilor straini din Capitala

Din cei circa 7. 000 de expati care lucreaza in pozitii de middle si de top management in Romania, cei mai multi sunt in domeniul bancar, farmaceutic si IT. Pentru multinationalele care ii aduc, acestia reprezinta niste costuri mai mari cu circa 40% fata de cele pe care le-ar avea cu un salariat local, dar filozofia companiei mama impune standarde pe care -cel putin in prima faza- doar expatii reusesc sa le impuna. Din acest punct de vedere al celor mai scumpe orase pentru expati), Bucuresti a trecut pe locul 178 in 2015 de pe 169, anul trecut), potrivit unui studiu al firmei Mercer. Ca idee, orasele europene, africane si asiatice domina topul celor mai scumpe orase pentru expati, iar orasele din Europa Centrala si de Est au scazut in clasament ca urmare a deprecierii monedelor locale fata de dolarul american.

Judecatoarea Adina Daria Lupea-Aghinita: Acesti procurori au, de 10 ani de zile, salarii mai mari decat ale judecatorilor

Judecatoarea Adina Daria Lupea-Aghinita, autoarea editorialului Lasati-ma sa vorbesc publicat de Lumea Justitiei, a precizat in emisiunea Subiectiv ca procurorii au salarii mai mari decat judecatorii.

Cele mai frumoase locuri din judetul Constanta. Unde trebuie neaparat sa ajungi ca sa ai o calatorie de neuitat

Constanta, cel mai sud-estic judet al Romaniei, are cele mai frumoase locuri presarate de la nord la sud, de la est la vest, astfel ca pentru a-i cunoaste atractiile trebuie sa strabati asezarile cu garduri joase de piatra si drumurile prafuite. adevarul. ro propune cateva dintre cele mai frumoase locuri din judetul Constanta, pe care nu trebuie sa le ratati la urmatoarea vizita.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )