Libnet.ro
UNICEF

23:00

TITULARIZARE 2013 Profesorii ialomiteni reclama: Subiectele au fost infernale!

Adevărul Adevărul,
TITULARIZARE 2013 Profesorii ialomiteni reclama: Subiectele au fost infernale!

Astazi s-a desfasurat examenul de titularizare, in urma caruia profesorii primesc un post definitiv in invatamant. Candidatii din Ialomita s-au plans de faptul ca au avut subiecte prea grele. continuă pe Adevărul

Titularizare 2013 Subiectele si baremele integrale de la examenul de titularizare

Subiectele si baremele de la examenul scris de titularizare 2013 au fost publicate online de catre Ministerul Educatiei. La sesiunea 2013 a concursului de ocupare a posturilor didactice, a catedrelor vacante sau rezervate in invatamantul preuniversitar a fost extrasa varianta numarul 2 de subiecte. Astazi, aproximativ 36. 000 de candidati au sustinut examenul national de titularizare. Anul trecut, 49,49% dintre candidati au luat note peste 7, minimul necesar pentru angajarea pe perioada nedeterminata. Rezultatele de la titularizare vor fi afisate luni, 5 august. Descarca din articol Subiectele si baremele de la examenul de titularizare.

Titularizare 2013 Subiectele si baremele de la examenul de titularizare

Subiectele si baremele de la examenul scris de titularizare 2013 au fost publicate online de catre Ministerul Educatiei. La sesiunea 2013 a concursului de ocupare a posturilor didactice, a catedrelor vacante sau rezervate in invatamantul preuniversitar a fost extrasa varianta numarul 2 de subiecte. Astazi, aproximativ 36. 000 de candidati au sustinut examenul national de titularizare. Anul trecut, 49,49% dintre candidati au luat note peste 7, minimul necesar pentru angajarea pe perioada nedeterminata. Descarca din articol Subiectele si baremele de la examenul de titularizare.

Titularizare 2013 Religie ortodoxa - disciplina cu cea mai mare concurenta la examenul de titularizare in Cluj

Disciplina Religie ortodoxa a inregistrat cea mai mare concurenta la examenul de titularizare in judetul Cluj. 51 de candidati au concurat pe un post didactic de religie. Locul al II-lea in topul celor mai cautate posturi didactice este Istoria, unde au fost 42 candidati pe loc, iar locul al III-lea este Limba si literatura romana, cu 33,33 candidati pe loc, scrie Agerpres. Descarca din articol subiectele si baremele de la Religie ortodoxa - Titularizare 2013.

TITULARIZARE 2013Si profesorii copiaza! Doi candidati din Timisoara au fost eliminati din examen

Doi profesori au fost scosi din examen pentru ca au copiat la proba scrisa la examenul de titularizare. Primele rezultate vor fi afisate pe 5 august.

TITULARIZARE 2013 Peste 1.200 de profesori s-au inscris la examenul de titularizare in judetul Timis

Dupa ce au scapat elevii de emotii, urmeaza profesorii. Examenul de titularizare va fi supravegheat video in vestul tarii. 246 de candidati pentru 140 de locuri.

TITULARIZARE 2013 Profesorii vor sustine, maine, proba scrisa

Marti, 30 iulie, are loc proba scrisa a examenului de Titularizare, care le asigura profesorilor un post in sistemul de invatamant, fiind primul examen pe care il dau absolventii de facultate care vor sa se angajeze la o scoala.

TITULARIZARE 2013 Mehedinti Opt candidati au incercat sa copieze, iar alti 86 au dat bir cu fugitii cand au vazut subiectele

La fel ca si elevii slab pregatiti, care cred ca pot promova un examen cu fituici, si dascalii au incercat sa pacaleasca comisia de examinare incercand sa copieze la examenul de titularizare.

TITULARIZARE 2013 Peste 1.500 de profesori bihoreni se lupta pentru mai putin de 200 de posturi disponibile

Emotii mari, astazi, pentru profesorii care doresc sa devina titulari. Peste 1. 500 de candidati s-au inscris pentru cele 173 de posturi disponibile in Bihor.

TITULARIZARE 2013 Absenta masiva in Vrancea la concursul profesorilor. Patru dascali au fost eliminati din examen pentru frauda

Din cele 548 de cadre didactice care s-au inscris anul acesta la concursul de titularizare, doar 431 de dascali au sustinut astazi examenul de titularizare.

TITULARIZARE 2013 Un viitor profesor a copiat la Educatie Fizica

Un numar de 1. 278 de candidati au sustinut, astazi, la Cluj, examenul de titularizare. Un singur incident a fost inregistrat la examenul scris de Educatie Fizica, un candidat fiind prins in timp ce copia.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,231 seconds )