Libnet.ro
UNICEF

01:05

Toate declaratiile Simonei de dupa semifinala cu Serena: E dureros sa pierzi un meci strans pe final, dar am jucat un tenis bun, asta ma multumeste!

România Liberă România Liberă,
Toate declaratiile Simonei de dupa semifinala cu Serena: E dureros sa pierzi un meci strans pe final, dar am jucat un tenis bun, asta ma multumeste!

Simona Halep le-a mai dat cateva motive jurnalistilor straini sa o placa, oferind cateva insight-uri mature dupa meciul pierdut cu Serena in semifinala excelenta de la Miami. Mai jos, toate declaratiile facute de romanca la conferinta de presa. continuă pe România Liberă

Toate declaratiile Simonei de dupa meciul cu Sloane Stephens: Maine va fi o provocare mare pentru mine!

Conferinta de presa a Simonei de dupa meciul castigat cu Sloane a mers expeditiv si s-a centrat mai degraba pe meciul cu Serena. Iata cele mai importante idei: .

Presa internationala, dupa victoria Simonei Halep: Semifinala de vis cu Serena Williams

Dupa ce Simona Halep a invins-o pe Sloane Stephens in sferturi la Miami), presa internationala a scris despre semifinala de vis cu Serena Williams care urmeaza. Sportiva din Romania a fost laudata pentru jocul cu Sloane. A invins cu autoritate - L'Equipe.

Williams vs Halep, cea mai puternica rivalitate din WTA. Reactii pe Twitter, dupa semifinala de la Miami

Meciul dintre Simona Halep si Serena Williams, din semifinalele turneului de la Miami, un adevarat clasic al tenisului, a fost intens dezbatut pe retelele de socializare. Printre cei mai activi internauti s-a numarat si Chris Evert, fosta jucatoare de tenis.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )