Libnet.ro
UNICEF

09:00

Toate drumurile duc la Elena Udrea! Care era circuitul banilor in spaga din dosarul Gala Bute

Antena3 Antena3,
Toate drumurile duc la Elena Udrea! Care era circuitul banilor in spaga din dosarul Gala Bute

Echipa de comunicare a Elenei Udrea a postat pe pagina de Facebook, cateva clarificari care tin de dosarul Gala Bute. Se creeaza in mod fals ideea ca banii destituiti cumpararii de publicitate catre MDRT la. continuă pe Antena3

Toate drumurile duc la Elene Udrea! Care era circuitul banilor in spaga din dosarul Gala Bute

Echipa de comunicare a Elenei Udrea a postat pe pagina de Facebook, cateva clarificari care tin de dosarul Gala Bute. Se creeaza in mod fals ideea ca banii destituiti cumpararii de publicitate catre MDRT la.

Elena Udrea, nou mesaj din inchisoare: Circuitul denunturilor. Acuzatiile de luare de mita nu au legatura cu organizarea Galei Bute

Elena Udrea a transmis un nou mesaj de dupa gratii, prin intermediul echipei de comunicare. in postarea pe pagina de Facebook, Udrea arata ca acuzatiile procurorilor DNA cu privire la infractiunea de luare de mita.

Elena Udrea, despre circuitul denunturilor in Gala Bute: Odata prinsi, Topoliceanu si Nastasia au vrut sa plaseze vina mai departe

Elena Udrea transmite pe Facebook, prin echipa de comunicare, ca denunturile impotriva sa in dosarul Gala Bute au fost facute dupa ce Ana Maria Topoliceanu si Gheorghe Nastasia au fost pusi sub acuzare.

Elena Udrea NU isi poate renova celula

Cererea Elenei Udrea de acum o saptamana de a renova, pe banii ei, celula in care era tinuta in arest a fost respinsa de conducerea Arestului Central al Politiei Capitalei, relateaza Mediafax, citand surse din Politie.

Politia Capitalei nu o lasa pe Elena Udrea sa isi renoveze celula

Cererea Elenei Udrea de acum o saptamana de a renova, pe banii ei, celula in care era tinuta in arest a fost respinsa de conducerea Arestului Central al Politiei Capitalei. Raspunsul la solicitarea Elenei Udrea a fost dat dupa ce aceasta a fost eliberata din arest si plasata in arest la domiciliu, in dosarul Microsoft, pe 17 februarie, ea fiind din nou arestata miercuri, in dosarul Gala Bute.

VIDEO Elena Udrea a primit mandat de arestare pentru 30 de zile in dosarul Gala Bute. Udrea a fost dusa in arestul Politiei Capitalei

Elena Udrea a primit miercuri un nou mandat de arestare preventiva pentru 30 de zile, de aceasta data in dosarul Gala Bute, a decis Inalta Curte de Casatie si Justitie. Udrea urmeaza sa fie dusa in arestul central al Politiei Capitalei. Fostul ministru se afla deja in arest la domiciliu in dosarul Microsoft. Hotararea instantei nu este definitiva si poate fi atacata de avocatii Elenei Udrea. Procurorii DNA o acuza pe Elena Udrea de trei infractiuni de luare de mita in dosarul Gala Bute. Ora 16:35 Elena Udrea a ajuns in arestul Politiei Capitalei. Din masina, aceasta le-a aratat ziaristilor mainile incatusate. Ora 15:50: Politistii au ajuns la locuinta Elenei Udrea. Fostul ministru va fi dus in arest.

Elena Udrea, Ion Ariton si Rudel Obreja, la DNA. Avocatul Marius Striblea: Poate fi vorba despre orice urmarire penala (VIDEO)

UPDATE: Rudel Obreja a sosit la sediul DNA pentru audieri in dosarul in care Elena Udrea si Ion Ariton urmeaza sa dea declaratii procurorilor. Elena Udrea s-a prezentat la DNA, vineri dimineata. Potrivit ultimelor.

Elena Udrea a AJUNS la Instanta Suprema. Ce a declarat Udrea despre Basescu la intrarea in ICCJ

UPDATE: Elena Udrea a ajuns, miercuri dimineata, la instanta suprema, care va judeca cererea DNA de arestare preventiva a acesteia, in dosarul Gala Bute, ea afirmand ca sunt lucruri pe care nu a vrut sa le.

UPDATE Elena Udrea afla miercuri daca va sta dupa gratii in dosarul Gala Bute. Udrea: Sunt lucruri pe care am dorit sa le spun doar judecatorilor, nu si in fata procurorilor

Inalta Curte de Casatie si Justitie judeca miercuri dimineata incepand cu ora 08. 00 cererea procurorilor DNA de arestare preventiva a fostului ministru al Dezvoltarii Elena Udrea, acuzata de trei infractiuni de luare de mita in dosarul Gala Bute. Solicitarea procurorilor privind incuviintarea arestarii preventive a fost aprobata luni de Plenul Camerei Deputatilor. UPDATE Elena Udrea a ajuns in jurul orei 7. 45 la sediul instantei supreme. Sunt lucruri pe care am dorit sa le spun doar in fata judecatorilor, nu si a procurorilor, a declarat fostul ministru.

Ruxandra Dragomir relateaza o discutie cu Elena Udrea: Daca am gresit undeva, sa platesc. Nu am luat niciun ban

Prietena Elenei Udrea, Ruxandra Dragomir, a povestit, pe pagina de Facebook, discutia pe care a avut-o cu fostul ministru in timpul vizitei de vineri. Dragomir a explicat ca a fost sa o vada pe Elena Udrea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )