Libnet.ro
UNICEF

01:05

Toate sirenele de alarmare din Romania vor fi pornite saptamana viitoare

Playtech Playtech,
Toate sirenele de alarmare din Romania vor fi pornite saptamana viitoare

Sirenele de alarmare publica din intreaga tara vor fi pornite, la unison, pe parcursul saptamanii viitoare. Din fericire, nu incepe razboiul si nici nu se anunta vreun cutremur cu patru ore inainte sa se intample, asa cum vor unii politicieni. Cu toate acestea, sirenele de alarmare trebuie sa-si dovedeasca utilitatea, astfel ca vor fi testate, []. continuă pe Playtech

Toate sirenele de alarmare din Romania vor fi pornite saptamana viitoare

Sirenele de alarmare publica din intreaga tara vor fi pornite, la unison, pe parcursul saptamanii viitoare.

Autoritatile din Romania vor probe de alimente din alte 5 state europene, in scandalul standardelor duble

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a declarat astazi ca a trimis vineri o scrisoare omologilor din cinci state europene pentru a avea acordul de a preleva probe pe alimente similare cu cele care se comercializeaza in Romania, iar ulterior sa poata fi facute analize comparative pentru depistarea unui eventual dublu standard in privinta calitatii alimentelor produse in vestul Europei.

Un hacker a pornit toate sirenele de alarmare publica dintr-un oras

Un hacker este de vina pentru pornirea a 156 de sirene de alarmare publica, acestea sunand fara oprire timp de o ora si jumatate, in mijlocul noptii. Oficialii din Dallas, Texas, au avut de-a face cu o situatie ciudata in cursul noptii de vineri, cand cele 156 de sirene de alarmare publica au pornit deodata, [].

Sirenele care anunta situatiile de urgenta vor fi testate saptamana viitoare. Timp de 4 zile vor suna alternativ, intre orele 10 si 15

Sirenele care anunta situatiile de urgenta vor suna alternativ, in toata tara, pe parcursul a patru zile, saptamana viitoare, intre orele 10. 00 si 15. 00, in cel mai amplu exercitiu de testare a sirenelor.

Un hacker a declansat toate sirenele de urgenta din Dallas. Ironii pe Twitter: Go home, Dallas, Youre drunk!

Un hacker a declansat toate cele 156 de sirene de urgenta din orasul Dallas, care au functionat fara intrerupere timp de 90 de minute in noaptea de vineri spre sambata, informeaza Digi24.

Cel mai mare administrator de fonduri de pensii private din Romania, avertisment pentru contributori

NN Pensii, cel mai mare administrator de fonduri de pensii private din Romania, si-a avertizat in aceasta saptamana contributorii printr-un newsletter ca statul ar putea sa treaca la.

Moldova si Romania vor institui controlul comun la trecerea frontierei in baza principiului oprire unica

Guvernul de la Chisinau a aprobat miercuri, 12 aprilie, o decizie prin care va initia negocieri cu autoritatile din Romania privind efectuarea controlului comun al persoanelor, mijloacelor de transport si al marfurilor la punctele de trecere a frontierei de stat.

Interviu cu Vlad Logigan, actor: Cred ca regizorii de film de arta din Romania ma vor cauta mai putin dupa Selfie si, mai ales, dupa Ai nostri

Actorul Vlad Logigan 33 de ani), cunoscut publicului in special pentru rolul lui Magi din Selfie si, mai nou, drept Horatiu din Ai nostri, noul serial de la Pro TV. Adevarul a stat de vorba cu Vlad despre actorie, roluri, teatru, film, visuri si deziluzii.

INTERVIU Vlad Logigan, actor: Cred ca regizorii de film din Romania ma vor cauta mai putin dupa Selfie si, mai ales, dupa Ai nostri

Actorul Vlad Logigan 33 de ani), cunoscut publicului in special pentru rolul lui Magi din Selfie si, mai nou, drept Horatiu din Ai nostri, noul serial de la Pro TV, a povestit pentru Adevarul despre actorie, roluri, teatru, film, visuri si deziluzii.

Doua eleve din Petrosani vor avea media la purtare scazuta la sase, dupa ce au transmis pe Facebook o ora de istorie, in care profesorul a predat trecutul familiei Iacob-Ridzi

Doua fete de la Colegiul Tehnic Dimitrie Leonida din Petrosani vor avea media sase la purtare si vor fi mutate intr-o clasa paralela, dupa ce au postat pe Facebook o filmare in care profesorul de istorie le vorbea elevilor la ora despre trecutul familiei Iacob-Ridzi, a decis consiliul profesoral al institutiei de invatamant.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )