Libnet.ro
UNICEF

15:30

Toni Grebla, cercetat in LIBERTATE. Decizia este definitiva

Antena3 Antena3,
Toni Grebla, cercetat in LIBERTATE. Decizia este definitiva

Fostul judecator al Curtii Constitutionale CC), Toni Grebla, va fi cercetat in libertate, nu in arest la domiciliu, asa cum au cerut procurorii anticoruptie, a stabilit, joi, inalta Curte de Casatie si. continuă pe Antena3

Fostul judecator CCR Toni Grebla va fi cercetat in continuare in libertate

Fostul judecator al Curtii Constitutionale a Romaniei CCR) Toni Grebla va fi cercetat in continuare in libertate. Asta dupa ce magistratii Curtii Supreme au respins, joi, contestatia procurorilor anticoruptie in dosarul in care acesta este acuzat de coruptie. Decizia este definitiva.

Fostul sef al Vamii Siret, Aurel Anea, condamnat la 5 ani de inchisoare cu executare: Decizia este definitiva

Fostul sef al Vamii Siret, Aurel Anea, si 47 de politisti de frontiera au fost condamnati la 5 ani de inchisoare cu executare de catre magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie. Decizia este.

Toni Grebla va fi cercetat in libertate

Actualizare 18:24 Fostul judecator al CCR, Toni Grebla, va fi cercetat in libertate, nu in arest la domiciliu, cum ceruse DNA, a stabilit, astazi, definitiv, inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ), scriu surse din presa.

Iustin Covei, fiul judecatorului Marin Covei din Craiova, condamnat la 6 ani de inchisoare cu executare: Decizia este definitiva

Iustin Covei, fiul judecatorului Marin Covei a fost condamnat la 6 ani de inchisoare cu executare, sub acuzatia de infractiuni cu carduri de credit. Decizia a fost data de Curtea de Apel Bucuresti si este.

Dosarul Retrocedari ilegale. Viorel Hrebenciu va fi judecat in arest la domiciliu. Decizia nu este definitiva

Viorel Hrebenciuc va fi judecat in arest la domiciliu, au decis, miercuri, magistratii Curtii Supreme, inlocuind masura arestului preventiv in dosarul in care fostul parlamentar este judecat pentru retrocedarea ilegala a zeci de hectare de paduri. Decizia nu este definitiva.

Tribunalul Constanta il mentine pe Nicusor Constantinescu in arest la domiciliu. Decizia nu este definitiva

Nicusor Constantinescu ramane in arest la domiciliu. Decizia a fost luata joi de Tribunalul Constanta. Hotararea nu este definitiva si poate fi atacata la instanta superioara in termen de 48 de ore.

Toni Grebla afla daca va fi cercetat in libertate

Fostul judecator al Curtii Constitutionale Toni Grebla afla daca va fi cercetat in libertate. Acesta este asteptat, miercuri, in fata magistratilor inaltei Curti unde se va judeca contestatia facuta de.

Toni Grebla afla, joi, daca ramane in libertate, dupa afacerea cu caprele. Ce declaratii a facut fostul judecator CCR

Inalta Curte de Casatie si Justitie judeca, joi, contestatia DNA la arestul la domiciliu al lui Toni Grebla, in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta.

Toni Grebla afla, joi, daca ramane in libertate, dupa afacerea cu caprele

Inalta Curte de Casatie si Justitie judeca, joi, contestatia DNA la arestul la domiciliu al lui Toni Grebla, in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta.

Toni Grebla: Nu mai doresc sa detin nicio functie publica

Fostul judecator al Curtii Constitutionale CC), Toni Grebla, a declarat, joi, ca nu mai doreste sa mai detina vreo functie publica. El a declarat inca o data ca nu este vinocat de faptele de care il.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )