Libnet.ro
UNICEF

08:00

Toni Grebla intra in concediu de odihna. Ce decizie a luat cu privire la demisie

România Liberă România Liberă,
Toni Grebla intra in concediu de odihna. Ce decizie a luat cu privire la demisie

Presedintele Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean a declarat, luni, ca judecatorul Toni Grebla va intra de marti in concediu de odihna, timp de 35 zile. continuă pe România Liberă

Toni Grebla, noi clarificari despre dosarul sau de coruptie

Judecatorul CCR, Toni Grebla, a declarat, duminica seara, cu privire la dosarul in care este cercetat de DNA, ca nu a facut niciodata afaceri comerciale.

Toni Grebla nu demisioneaza de la CCR si intra de marti in concediu de odihna

Toni Grebla nu va demisiona din functia de judecator al Curtii Constitutionale si se afla, incepand de marti, 27 februarie, in concediu de odihna, informeaza Curtea Constitutionala, intr-un comunicat. Toni Grebla a semnat si o declaratie pe propria raspundere in care arata ca nu a desfasurat si nu desfasoara activitati care ar putea atrage incompatibilitatea cu mandatul de judecator al Curtii Constitutionale, pe care il exercita in prezent. Plenul CCR s-a intrunit luni pentru a lua act de declaratia lui Toni Grebla.

Presedintele CCR: Toni Grebla nu va mai participa la activitatea de judecata. Intra in concediu

Curtea Constitutionala informeaza ca judecatorul Toni Grebla a anuntat ca, incepand cu data de 27 ianuarie, va intra in concediu legal de odihna. Presedintele Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean, a.

VIDEO: Judecatorul Toni Grebla, asteptat luni la CCR

Judecatorul CCR Toni Grebla, anchetat de DNA pentru coruptie, este asteptat, luni, in fata colegilor de la Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) pentru a anunta daca a luat o decizie privind o eventuala demisie, conform Digi 24.

Judecatorul Toni Grebla, asteptat luni la CCR

Judecatorul CCR Toni Grebla, anchetat de DNA pentru coruptie, este asteptat, luni, in fata colegilor de la Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) pentru a anunta daca a luat o decizie privind o eventuala demisie, conform Digi 24.

VIDEO Augustin Zegrean: Plenul Curtii Constitutionale va lua luni o decizie in privinta judecatorului Toni Grebla, urmarit penal pentru trafic de influenta si constituirea unui grup infractional organizat

Plenul Curtii Constitutionale va lua luni o decizie in privinta situatiei judecatorului Toni Grebla, a anuntat presedintele CC Augustin Zegrean, potrivit Mediafax. Zegrean a precizat ca va verifica declaratia pe care Toni Grebla o va face in privinta situatiei sale, iar apoi plenul Curtii va lua o decizie.

Augustin Zegrean: Curtea Constitutionala va lua o decizie in cazul lui Toni Grebla in cursul zilei de luni

Presedintele Curtii Contitutionale, Augustin Zegrean, a declarat ca in cursul zilei de luni se va lua o decizie in cazul lui Toni Grebla. Procedural daca el declara ca a fost intr-o situatie in care a fost.

Plenul Curtii Constitutionale va lua luni o decizie in privinta judecatorului Toni Grebla

Plenul Curtii Constitutionale va lua luni o decizie in privinta situatiei judecatorului Toni Grebla, a anuntat presedintele CC Augustin Zegrean.

Toni Grebla: Zilele urmatoare voi lua o decizie privind demisia de la CCR, care sper eu sa fie una inteleasa (VIDEO)

Judecatorul Curtii Constitutionale Toni Grebla a declarat duminica seara, in emisiunea Dosar de politician de pe B1 TV, ca in zilele urmatoare va decide daca va demisiona de la CCR. Este regretul vieti.

Curtea Constitutionala ar putea anunta luni daca il suspenda pe judecatorul Toni Grebla, urmarit penal pentru coruptie

Augustin Zegrean, presedintele Curtii Constitutionale a Romaniei CCR), a declarat ca, luni, va sta de vorba cu judecatorul CCR Toni Grebla, urmarit penal pentru fapte de coruptie. Ulterior, plenul Curtii ar putea anunta o decizie privind cazul lui Grebla.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )