Libnet.ro
UNICEF

16:01

Tony Blair, aflat la Bucuresti, a venit la Guvern pentru o discutie cu Ponta

Adevărul Adevărul,
Tony Blair, aflat la Bucuresti, a venit la Guvern pentru o discutie cu Ponta

Fostul prim-ministru britanic Tony Blair, aflat la Bucuresti, a venit, vineri dimineata, la Palatul Victoria, pentru o intrevedere cu liderul PSD, premierul Victor Ponta, au declarat agentiei Mediafax surse oficiale. continuă pe Adevărul

Tony Blair se intalneste la Guvern cu premierul Ponta

Fostul prim-ministru britanic Tony Blair, aflat la Bucuresti, a venit vineri dimineata la Palatul Victoria, pentru a se intalni cu liderul PSD, premierul Victor Ponta, potrivit unor surse oficiale, informeaza.

Tony Blair, discutie cu Victor Ponta la Palatul Victoria

Fostul prim-ministru britanic Tony Blair, aflat la Bucuresti, a venit, vineri dimineata, la Palatul Victoria, pentru o intrevedere cu liderul PSD, premierul Victor Ponta, arata surse oficiale citate de.

Tony Blair discuta la Guvern cu Victor Ponta

Fostul premier britanic Tony Blair a venit, vineri dimineata, la Palatul Victoria, pentru o intrevedere cu premierul Victor Ponta, au declarat surse oficiale.

Ponta, despre intalnirea cu Tony Blair: Am vorbit despre ce crede el ca este bine sa fac

Victor Ponta a confirmat ca s-a intalnit, vineri, cu fostul prim-ministru britanic Tony Blair, precizand ca a discutat despre situatia actuala si despre ce crede acesta ca este bine ca el sa faca in continuare, dupa alegerile prezidentiale pierdute in fata lui Klaus Iohannis. Am vorbit despre ce este de facut in viitor, ma bazez pe oameni cu experienta pentru a incerca sa identific acele elemente care tin de agenda 2015-2016.

Tariceanu, intalnire cu Victor Ponta la Guvern, pentru o posibila cooptare a PLR la guvernare

Liderul Partidului Liberal Reformator PLR), Calin Popescu Tariceanu, se afla in aceasta dimineata la Guvern, pentru a discuta cu premierul Victor Ponta despre o posibila cooptare a PLR la guvernare, transmit sursele din presa.

Expertii FMI si CE, la Guvern pentru o prima discutie cu Ponta despre bugetul pe anul viitor

Expertii Fondului Monetar International FMI) si cei ai Comisiei Europene CE) si-au inceput vizita in Romania cu o intalinire la Palatul Victoria, unde au avut o prima discutie cu premierul Victor Ponta despre proiectia bugetara pe anul viitor, noteaza Mediafax. Guvernul va negocia cu expertii FMI si CE un deficit pentru 2015 de 2-2,1% din PIB, procentajul suplimentar de 0,6-0,7% urmand sa fie utilizat exclusiv pentru armata si co-finantare, dar si la acest nivel sunt necesare masuri suplimentare pe venituri sau cheltuieli.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2211 seconds )