Libnet.ro
UNICEF

14:00

Tony Blair discuta la Guvern cu Victor Ponta

România Liberă România Liberă,
Tony Blair discuta la Guvern cu Victor Ponta

Fostul premier britanic Tony Blair a venit, vineri dimineata, la Palatul Victoria, pentru o intrevedere cu premierul Victor Ponta, au declarat surse oficiale. continuă pe România Liberă

Tony Blair, discutie cu Victor Ponta la Palatul Victoria

Fostul prim-ministru britanic Tony Blair, aflat la Bucuresti, a venit, vineri dimineata, la Palatul Victoria, pentru o intrevedere cu liderul PSD, premierul Victor Ponta, arata surse oficiale citate de.

Tony Blair se intalneste la Guvern cu premierul Ponta

Fostul prim-ministru britanic Tony Blair, aflat la Bucuresti, a venit vineri dimineata la Palatul Victoria, pentru a se intalni cu liderul PSD, premierul Victor Ponta, potrivit unor surse oficiale, informeaza.

Tony Blair, aflat la Bucuresti, a venit la Guvern pentru o discutie cu Ponta

Fostul prim-ministru britanic Tony Blair, aflat la Bucuresti, a venit, vineri dimineata, la Palatul Victoria, pentru o intrevedere cu liderul PSD, premierul Victor Ponta, au declarat agentiei Mediafax surse oficiale.

Ponta, despre intalnirea cu Tony Blair: Am vorbit despre ce crede el ca este bine sa fac

Victor Ponta a confirmat ca s-a intalnit, vineri, cu fostul prim-ministru britanic Tony Blair, precizand ca a discutat despre situatia actuala si despre ce crede acesta ca este bine ca el sa faca in continuare, dupa alegerile prezidentiale pierdute in fata lui Klaus Iohannis. Am vorbit despre ce este de facut in viitor, ma bazez pe oameni cu experienta pentru a incerca sa identific acele elemente care tin de agenda 2015-2016.

Tariceanu, intalnire cu Victor Ponta la Guvern, pentru o posibila cooptare a PLR la guvernare

Liderul Partidului Liberal Reformator PLR), Calin Popescu Tariceanu, se afla in aceasta dimineata la Guvern, pentru a discuta cu premierul Victor Ponta despre o posibila cooptare a PLR la guvernare, transmit sursele din presa.

Victor Ponta, intalnire cu Tariceanu la Guvern

Premierul Victor Ponta discuta la sediul Guvernului cu Calin Popescu Tariceanu, transmit televiziunile de stiri. Vizita lui Tariceanu la Guvern vine pe fondul discutiilor despre o posibila cooptare a partidului controlat de acesta inca neinregistrat de Tribunal) la guvernare.

Victor Ponta: Iau in calcul demisia din fruntea Guvernului daca Iohannis nominalizeaza un premier de la PSD

Prim-ministrul Romaniei, Victor Ponta, a reafirmat vineri ca ia in calcul o demisie din fruntea Guvernului daca noul presedinte, Klaus Iohannis, numeste un premier care sa fie din Partidul Social Democrat PSD), potrivit Agerpres.

Victor Ponta: Demisionez daca Iohannis propune un alt premier de la PSD. Nu stiu daca voi candida la sefia partidului

Victor Ponta a declarat ca va demisionea daca Iohannis propune un alt premier de la PSD si ca in acest moment nu stie daca va mai candida la sefia partidului.

LIVE TEXT Basescu: il rog public pe Victor Ponta sa-si asume formare unui nou guvern din care domnia-sa sa lipseasca. Guvernul nu poate modifica redeventele

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi seara, ca il roaga public pe Victor Ponta sa-si asume, in calitate de presedinte PSD, formarea unui nou guvern, dar din care domnia sa sa lipseasca, pentru binele si credibilitatea Romaniei. Seful statului a sustinut ca premierul este complet discreditat in Uniune Europeana, amintind de episoadele suspendarii din 2012, de organizarea dezastruoasa a votului din diaspora, de plagiat, dar si faptul ca a fost ofiter al unui serviciu de informatii fara sa faca public acest lucru. Presedintele Traian Basescu a mai explicat ca premierul Victor Ponta nu poate modifica redeventele pentru ca trebuie sa obtina acordul tuturor celor 44 de concesionari de pe teritoriul Romaniei. El a precizat ca Guvernul ar putea sa renunte la taxele de pe langa redeventa,: suprataxa pentru gaze si taxa pentru resurse minerale.

Victor Ponta: Tariceanu nu a cerut functii. UNPR, PC si PLR vor avea cate doua portofolii in Guvern (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat marti ca la intalnirea cu liderul PLR, Calin Popescu Tariceanu nu a cerut functii in Guvern pentru membrii formatiunii sale, dar ca PLR, la fel ca celilati parteneri de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )