Libnet.ro
UNICEF

23:00

Top 10 alimente care lupta cu cancerul

România Liberă România Liberă,
Top 10 alimente care lupta cu cancerul

Unul dintre cele mai usoare lucruri pe care le poate face o persoana predispusa sau atinsa de cancer este sa-si adapteze dieta. Organizatia Canceractive, infiintata de cercetatorul britanic Chris Woollams, considera ca Dieta Curcubeu este cea mai eficienta in lupta cu aceasta boala, dar si in prevenirea ei. Specialistul considera ca o alimentatie corecta este o arma extrem de importanta, care poate creste sansele de supravietuire. Iata 12 alimente, continute in acest regim, care joaca un rol esential. continuă pe România Liberă

Utile:Cum stergi toate datele din Windows 10 si resetezi complet un PC;Ce trebuie sa mananci ca sa slabesti? 10 alimente care au pana in 40 de calorii;Carti de citit la plaja vara aceasta

Ce diferenta este intre metanii si matanii. Nu trebuie confundate metaniile sirag de noduri) cu mataniile ingenunchere si inclinare a corpului pana la. Iasomia calmeaza durerile si te relaxeaza. O cana de ceai de iasomie pe zi te scapa de stres si-ti mentine pielea.

Vreti sa concepeti un copil? Alimente care sporesc fertilitatea

Doriti sa aveti un copil si nu reusiti? Ati facut toate analizele medicale si nici unul dintre voi nu are probleme de fertilitate? Atunci este posibil ca dieta sa va tina pe loc. Iata ce ar trebui sa mancati co.

Top 10 amanunte de stiut despre Calus.La sat era a doua sarbatoare ca manifestare spirituala, dupa nunta

A intrat in patrimoniul umanitatii, este privit cu fascinatie oriunde in lume, insa intre jocul de calus promovat pe scena si adevarata sa semnificatie acasa, in batatura, diferentele sunt importante. Iata cateva amanunte ale obiceiul care se desfasoara din Duminica Rusaliilor, despre care vorbesc astazi coregrafi cu experienta, dar care au deprins jocul acasa, in vatra satului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )