Libnet.ro
UNICEF

05:30

TOP 10: cele mai sigure banci din lume

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
TOP 10: cele mai sigure banci din lume

Rating-urile bancilor din Europa nu au cunoscut deocamdata impactul incetinirii economice din tarile emergente ori a masurilor de rederesare economica din pietele dezvoltate, ceea ce le plaseaza in topul listei al celor mai sigure institutii financiare. continuă pe Wall-Street Ro

TOP 10 cele mai bune orase din lume

Melbourne este in topul clasamentului, cand vine vorba de cele mai bune orase in care se poate trai, potrivit unui raport realizat de The Economist Intelligence Unit.

Cele mai ciudate legi din lume: Mestecatul gumei sau imbracamintea camuflata, interzise prin lege

In intreaga lume exista legi care mai de care mai ciudate, care starnesc curiozitatea turistilor. Ministerul britanic al Afacerilor Externe a publicat o lista cu cele mai neobisnuite legi. Venetia: Hranirea.

Cea mai mica femeie si cel mai inalt barbat din lume stau fata in fata in platoul emisiunii Acces direct, in aceasta dupa-amiaza!

Emisiunea Acces direct de la Antena 1 reincepe astazi cu o editie speciala in cadrul careia Simona Gherghe ii va prezenta publicului pe cea mai mica femeie Joyti Amge) si cel mai inalt barbat din lume Sultan Kosen). Continue reading .

Romania are, alaturi de Polonia si Ungaria, cele mai puternice companii din regiune

Polonia este din nou pe primul loc, Ungaria si Romania recupereaza, iar Ucraina abandoneaza Top 3 al celor mai puternice companii cu cifra de afaceri in crestere, dar cu o scadere brusca a profitului, arata un studiu Coface ce cuprinde topul primelor.

Miscarea neasteptata care lasa SUA fara replica. Ce s-a intamplat azi noapte in cel mai fierbinte loc din lume

Ministrii arabi ai afacerilor externe au cerut duminica seara ONU si comunitatii internationale sa isi asume responsabilitatile in dosarul sirian, in timp ce mai multe tari au in vedere lovituri.

Cele mai noi 10 hoteluri de lux din lume! Toate s-au deschis in luna august!

Luna august a adus dupa sine odata cu incheierea sezonului cald, inaugurara a numeroase hoteluri de lux localizate in cele mai frumoase destinatii din lume, de la Dubai si pana la Cambodgia sau Hawaii. Continue reading .

Top 10 al celor mai placute moduri de a te mentine sanatos: fa sex si asculta muzica

Cu totii stim secretul unei vieti sanatoase: o dieta bogata in fructe si legume, miscare in fiecare zi, intre sapte si noua ore de somn, fara tutun si alcool in exces. Dar mai exista si alte moduri, mai putin cunoscute, de a avea o sanatate de fier.

Vodafone si Verizon, posibila tranzactie de 130 de miliarde de dolari

Compania Vodafone Group este aproape sa finalizeze una dintre cele mai mari tranzactii din istorie, odata cu posibila vanzare a participatiei de 45% din cadrul Verizon Wireless, catre Verizon Communications, informeaza Bloomberg.

Antonescu: Cele mai apropiate alegeri importante sunt europarlamentarele

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a afirmat ca cele mai apropiate alegeri importante pentru romani sunt europarlamentarele, nu alegerile prezidentiale.

Bebelusi: Cele mai comune probleme medicale la stomac

Parintii se simt cei mai neputinciosi oameni de pe pamant in momentul in carebebelusiilor sunt bolnavi. Nimic nu-i da mai tare peste cap decat o problema medicala a copiilor, iar unele dintre cele mai des.

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )