Libnet.ro
UNICEF

21:00

Top 10: Filmele romanesti cu cei mai multi spectatori in ultimii 5 ani

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Top 10: Filmele romanesti cu cei mai multi spectatori in ultimii 5 ani

Afla din slide-urile urmatoare care au fost filmele romanesti care au atras cei mai multi spectatori in cinematografe in perioada 2011-2015, potrivit datelor Centrului National al Cinematografiei si Cinemagia . continuă pe Wall-Street Ro

Ce fonduri pot fi accesate in 2016. Cei mai multi bani se dau pentru lansarea in business si pentru afacerile agricole

Pentru acest an, Guvernul are fonduri nerambursabile de 28 de milioane de euro pentru cei care vor sa se lanseze in Business, iar Uniunea Europeana are 541 de milioane de euro, fonduri nerambursabile alocate prin PNDR 2016, de care pot beneficia fermierii decisi sa investeasca in agricultura. Va prezentam programele de finantare pe care le au la dipozitie antreprenorii in acest an.

FOTO+VIDEO. Top 10 orase cu cea mai mare viteza de crestere

La nivel mondial, zonele urbane se extind continuu. in 1950, doar 750 de milioane de oameni locuiau in orase, in timp ce astazi, aceasta cifra depaseste patru miliarde, adica peste jumatate din populatia totala a planetei. Trendul ramane ascendent, iar specialistii estimeaza ca, pana in 2050, 70% din populatia globului va trai in orase, arata Forumul Economic Mondial.

ii plac fotbalistii! Daniela Crudu s-a cuplat cu unul dintre cei mai ravniti jucatori din Liga I

Sexy asistenta Daniela Crudu este din nou indragostita, iar noua sa cucerire este unul dintre cei mai buni fotbalisti din campionatul romanesc.

Mai multi sobolani, surprinsi in curtea interioara a Spitalului Judetean Arges (VIDEO)

Un barbat a filmat, joi seara, mai multi sobolani care se plimbau prin curtea interioara a Spitalului Judetean Arges. Reprezentantii unitatii spitalicesti au declarat ca vor intensifica actiunile de.

Mai multi ministri asteptati joi la Palatul Victoria pentru a fi evaluati de premierul Ciolos

Mai multi ministri sunt asteptati joi la Palatul Victoria pentru discutii cu prim-ministrul Dacian Ciolos, pe tema activitatii lor in ministerele pe care le conduc, urmand ca vineri sa fie facute publice concluziile acestor intalniri, potrivit unor surse din presa.

Mai multi ministri sunt asteptati astazi la Palatul Victoria, pentru a fi evaluati de premierul Ciolos

Mai multi ministri sunt asteptati astazi la Palatul Victoria, pentru discutii cu prim-ministrul Dacian Ciolos, pe tema activitatii lor in ministerele pe care le conduc, urmand ca vineri sa fie facute publice concluziile acestor intalniri, potrivit unor surse din presa.

European Food, Complexul Energetic Hunedoara si SRTv, cei mai mari datornici la bugetul de stat

European Food, Complexul Energetic Hunedoara si SRTv, cei mai mari datornici la bugetul de stat.

European Food, Complexul Energetic Hunedoara si SRTv, cei mai mari datornici la bugetul de stat

European Food, Complexul Energetic Hunedoara si SRTv, cei mai mari datornici la bugetul de stat.

Unul din cei mai importanti lideri UNPR a trecut la PSD

Unul dintre cei mai importanti lideri UNPR, Eugen Nicolicea, a trecut la PSD. De fapt, s-a intors acolo. Vicepresedinte UNPR si fost ministru pentru Relatia cu Parlamentul in Guvernul Ponta, Eugen.

Speram ca PSD sa aiba mai multi primari decat are la ora actuala

Liviu Dragnea, liderul PSD, a declarat astazi, la Slatina, ca spera ca partidul pe care il conduce sa castige mai multe primarii decat are la ora actuala, informeaza surse din media.

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )