Libnet.ro
UNICEF

08:30

TOP 10 licee din tara dupa media de admitere

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
TOP 10 licee din tara dupa media de admitere

Un numar de145. 392 99,65%) din cei 145. 896 de absolventi de clasa a VIII-aau fost repartizati la liceu conform uneia dintre optiunile exprimate in cadrulprimei etape. continuă pe Wall-Street Ro

Admitere la liceu 2013 S-au afisat listele cu notele si rezultatele admiterii: peste 50% dintre candidati au ales liceele teoretice / TOP 10 licee cu cele mai mari medii de admitere pe tara

Rezultatele admiterii la liceu 2013 au fost afisate pe edu. ro cu o zi mai devreme fata de data stabilita in calendarul admiterii repartizate. Ministerul Educatiei Nationale anunta ca a realizat prima etapa a repartizarii computerizate in invatamantul liceal a absolventilor de clasa a VIII-a, care si-au exprimat optiunile. Dintre cei 145. 896 de candidati, 145. 392 99,65%) au fost repartizati conform uneia dintre optiunile exprimate, precizeaza Ministerul intr-un comunicat remis HotNews. ro. 51,48% de candidati au ales filiera teoretica, iar 48,52% au ales filiera tehnologica. 827 de elevi au luat nota 10 pe linie la Evaluarea Nationala2 elevi cu media de admitere 10 au optat sa se duca la Licee TehnologiceVezi in articol notele si rezultatele repartitiei computerizate, pe fiecare judet si liceu in parte.

Admitere la liceu 2013 Rezultatele admiterii computerizate: peste 50% dintre candidati au ales liceele teoretice / TOP 10 licee cu cele mai mari medii de admitere pe tara

Ministerul Educatiei Nationale anunta ca a realizat prima etapa a repartizarii computerizate in invatamantul liceal a absolventilor de clasa a VIII-a, care si-au exprimat optiunile. Dintre cei 145. 896 de candidati, 145. 392 99,65%) au fost repartizati conform uneia dintre optiunile exprimate, precizeaza Ministerul intr-un comunicat remis HotNews. ro. 51,48% de candidati au ales filiera teoretica, iar 48,52% au ales filiera tehnologica. 827 de elevi au luat nota 10 pe linie la Evaluarea Nationala.

Mii de elevi au trecut in clasa a IX-a cu medii sub 5. Vezi lista celor mai bune licee din tara, in functie de media de admitere

Peste 6. 700 de elevi au fost admisi in clasa a IX-a, in cadrul primei etape de repartizare, avand medii sub 5. Dintre acestia, 5. 066 de elevi au fost repartizati in unitati de invatamant din mediul urban,.

Piata foto-video din tara noastra se afla in continua crestere

Segmentul de piata foto-video din tara noastra se afla in continua crestere, arata un studiu realizat de magazinul F64 Studio, conform unui comunicat de presa.

Suceava: Cum s-a ajuns sa se construiasca o groapa de gunoi ecologica intr-una dintre cele mai frumoase zone montane din tara

In judetul Suceava, aproape de varful unuia dintre cele mai frumoase pasuri montane din tara, pasul Mestecanis, pe o suprafata de 4,4 hectare de teren se construieste in prezent o groapa de gunoi ecologica. Cand va fi gata, in varful pasului Mestecanis, la noul depozit de deseuri de la Pojorata, vor fi aduse toate gunoaiele menajere din zona montana a judetului Suceava. Locul este la doar o curba distanta de varful pasului ce face legatura intre zonele turistice Campulung Moldovenesc si Vatra Dornei, iar in acte este trecut oficial ca depozitul de deseuri de la Pojorata, cu toate ca localitatea care ii da numele este la o distanta de mai bine de 11 kilometri pe sosea. Presedintele Consiliului Judetean Suceava, Catalin Nechifor, a declarat pentru HotNews. ro ca decizia privind locul de amplasare a gropii de gunoi a fost luata in 2008-2009, cand el nu conducea institutia, dar ca exista o explicatie tehnica si ca nu exista nici un pericol ca mirosurile pestilentiale sa afecteze peisajul din zona.

Topul liceelor cu cele mai mari medii din tara la admitere. O scoala din Cluj, printre cele mai bune

Ministerul Educatiei a anuntat ca a facut prima repartizare computerizata in licee a absolventilor de clasa a VIII-a. Institutia a facut si un top al celor mai bune scoli din tara dupa primele si ultimele medii de admitere. Clujul se afla la egalitate cu ocupantul locului 5, Colegiul National de Informatica Tudor Vianu din Bucuresti.

REPARTIZARE LICEU 2013. Au ramas 459 de locuri libere in opt licee din Vrancea

Repartizare liceu 2013/ Repartizarea computerizata la liceu a avut loc astazi, 15 iulie, iar listele finale cu elevii admisi la liceu s-au afisat pe site-ul Ministerului Educatiei, admitere. edu. ro. Miercuri listele vor fi afisate si la scolile si liceele din tara.

REPARTIZARE LICEU 2013 Topul liceelor din Sibiu, dupa mediile de admitere. Unde mai sunt locuri libere

Repartizare liceu 2013/ Colegiul National Octavian Goga are patru specializari in top 10, ierarhie alcatuita de Inspectoratul Scolar Judetean dupa prima si ultima medie de admitere. Urmeaza Colegiul National Gheorghe Lazar cu 3 specializari, Colegiul National Samuel von Brukenthal cu 2 specializari si Scoala Nationala de Gaz Medias cu o specializare.

Cele mai bune licee din Constanta.

Ministerul Educatiei Nationale a realizat prima etapa a repartizarii computerizate in invatamantul liceal a absolventilor de clasa a VIII-a, care si-au exprimat optiunile. La nivelul judetului Constanta, din cei 4. 969 de candidati inscrisi la prima etapa de admitere, 4. 948 99,58%) de absolventi de clasa a VIII-a au fost repartizati conform uneia dintre optiunile exprimate, in timp ce alti 21 de candidati 13 din mediul urban si 8 din mediul rural) nu au putut fi repartizati, deoarece nu au .

Top 10 aplicatii gratuite perfecte pentru concediu

Daca nu ati apucat inca sa va luati concediu si asteptati cu entuziasm luna august, ar fi pacat sa nu profitati de 10 aplicatii perfecte pentru acele zile. Vara este o perioada superba. Indiferent daca stai in tara sau pleci pe afara, mergi la mare sau te racoresti cateva zile la munte, este prea frumos incat sa nu-ti iei cateva zile de concediu. Din pacate, aceasta perioada, de cele mai multe ori, implica un efort supra omenesc cand vine vorba .

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )