Libnet.ro
UNICEF

23:00

Top 10 smartphone-uri care au schimbat istoria

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Top 10 smartphone-uri care au schimbat istoria

Smartphone-urile au devenit atat de impamantenite in cultura noastra incat sunt unii oameni care nu-si pot imagina existenta fara ele da, atat de dependenti de tehnologie am ajuns)! Cu toate acestea, a existat o perioada in care trebuia sa mergi cu. continuă pe Wall-Street Ro

Ce venituri fac producatorii romani de smartphone-uri

Evolio, Allview, E-Boda, UTOK sunt branduri deja cunoscute pe piata locala; companiile din spatele acestora, conduse si operate din Romania, se lutpa cu giganti precum Apple, Samsung sau HTC pentru o cota cat mai mare din piata smartphone-urilor. In ce.

Top 10 declaratii aberante ale lui Ioan Rus, ministrul care a pornit scandalul golanii si curvele: Daca imi spuneti mie pasarica, am sa va intreb de mama

Ioan Rus, liderul Grupului de la Cluj, a avut, de-a lungul carierei politice, mai multe declaratii controversate. Unele dintre ele au fost facute recent, iar altele au fost consemnate in cartea publicata in 2008, sub semnatura lui Ioan Rus - Tribut platit sperantei. Adevarul a relizat un top cel celor mai interesante interventii in spatiul public ale fostului ministru.

Suferi de dureri de cap? Iata 10 cauze la care nici nu te gandeai

In fiecare an milioane de romani merg la medicul de familie plangandu-se de dureri de cap. Daca si tu esti una dintre persoanele care procedeaza astfel, iata 10 cauze la care nici nu te gandeai pentru care suferi.

Siria: Cel putin 10 civili, printre care si doi copii, au fost ucisi intr-un raid al regimului asupra unei moschei

Observatorul sirian pentru drepturile omului OSDO) a anuntat ca cel putin zece civili, printre care doi copii, au fost omorati luni si alti 20 au fost raniti intr-un bombardament aerian efectuat de aviatia.

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )