Libnet.ro
UNICEF

16:30

TOP: 10 tari in care consumatorii sunt tratati regeste

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
TOP: 10 tari in care consumatorii sunt tratati regeste

Surprinzator sau nu, consumatorii din tari precum Rusia, Chile sau Canada se declara multumiti de serviciile de care au parte, spre deosebire de SUA, unde nivelul de satisfactie se afla intr-o continua scadere, arata un studiu realizat de compania de. continuă pe Wall-Street Ro

Tinere, frumoase si bune la tenis - TOP 10 noul val

Maria Sarapova, Ana Ivanovic, Daniela Hantuchova sau Soriana Carstea nu au numai lovituri de mare efect in tenis, puncte multe si bani care sa le asigure o viata la care multi doar viseaza. Ele sunt si unele dintre cele mai frumoase jucatoare de tenis din circuit. Vestea buna este ca frumoasele tenisului au si urmase care impresioneaza cu frumusetea si prospetimea lor.

TOP 10 Cele mai puternice cluburi de fotbal din Europa in sezonul 2013/2014

Sezonul 2013/2014 este aproape de final, iar cu doar doua meciuri ramase de disputat in cupele europene, respectiv finala Ligii Campionilor si cea din Liga Europa, care are loc maine seara, clasamentul coeficientilor UEFA este aproape definitivat. Daca anul trecut Bayern era echipa de pe locul 1, de aceasta data Real Madrid este deja campioana in acest top.

Top 10 secrete ale dietei perfecte

Care este secretul unei diete perfecte?. O intrebare care, probabil, se afla pe buzele multor oameni. Primul pas al unei diete sanatoase este cum mananci si abia apoi ce mananci. Foloseste.

De ce au pierdut Paula Seling si Ovi Top 10 la Eurovision! Iata ce spune artista!

Paula Seling recunoaste ca piesa castigatoare a Conchitei Wurst de la Eurovision este foarte buna si explica ce anume nu a avut ea si partenerul ei de scena, Ovi, incat nu au reusit sa se clasifice in primele 10 pozitii.

OMS: Alcoolul ucide o persoana la fiecare 10 secunde. Care sunt tarile cu cel mai mare consum de alcool

Alcoolul ucide in fiecare an 3,3 milioane de persoane in intreaga lume, mai mult decat SIDA, tuberculoza si actele de violenta la un loc, avertizeaza Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS), care se teme de o agravare a situatiei. Potrivit unui raport publicat luni de OMS, consumul de alcool are efecte negative asupra a peste 200 de afectiuni, transmite AFP.

De ce barbatii care inseala sunt mai predispusi la infarct

Cercetatorii de la Unversitatea din Florenta au descoperit un motiv pur medical pentru care adulterul nu este benefic: barbatii insurati si infideli sunt mai predispusi sa sufere un atac de cord.

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )