Libnet.ro
UNICEF

12:30

Top 11 cele mai cool hoteluri din lume! Unde ti-ai putea petrece urmatoarea vacanta

ADPM ADPM,
Top 11 cele mai cool hoteluri din lume! Unde ti-ai putea petrece urmatoarea vacanta

De la rulote de lux sau pesteri transformate in hotel si pana la hoteluri din gheata ori sare, iata cateva dintre cele mai cool hoteluri din intreaga lume! Reprezinta, fara indoiala, destinatiile ideale pentru o vacanta de neuitat! . continuă pe ADPM

Infograficul care iti arata cele mai vorbite limbi din lume. Engleza este pe locul al treilea

Acest infografic, realizat de jurnalistul Alberto Lucas Lopez pentru publicatia South China Morning Post, arata care sunt cele mai vorbite limbi din lume. in cercetare au fost incluse doar 23 dintre cele mai utilizate limbi, jurnalistul luand in calcul numai vorbitorii nativi.

Cel mai rapid tren din lume va fi testat in curand: de ce viteze va fi capabil Hyperloop

Space X, companie fondata de Elon Musk, va testa in viitorul apropiat cunoscutul trenHyperloop, capabil de viteze incredibile. Hyperloop este unul dintre cele mai ambitioase proiecte ale lui Elon Musk. O calitate a Hyperloop care a cucerit oamenii a fost ca poate ajunge de la Los Angeles la San Francisco in jumatate de ora ceea ce [] Cel mai rapid tren din lume va fi testat in curand: de ce viteze va fi capabil Hyperloop Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Micromax Canvas Sliver 5 este cel mai subtire smartphone din lume

Fara prea multe surle si trambite, indienii de la Micromax au anuntat cel mai subtire smartphone din lume, noul Canvas Sliver 5. Daca ati pus mana pe vreo unul dintre pretendentii la cel mai subtire smartphone din lume, indiferent daca este vorba de Elife 5. 1, de Oppo R5 sau Vivo X5 Max, ati fost in [] Micromax Canvas Sliver 5 este cel mai subtire smartphone din lume Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Everestul, cel mai inalt munte din lume, a fost mutat din loc

Cel mai inalt munte din lume a fost mutat din loc. Varful Everest s-a deplasat cu aproximativ trei centimetri catre sud-vest, in urma cutremurului cu magnitudinea de 7,8 care a devastat Nepalul in aprilie. Informat.

Observatorul Roman de Sanatate: Spitalul cu cele mai multe paturi din Romania este Judeteanul din Targoviste si pacientii sunt cel mai mult tinuti internati la Tarnaveni

Un raport publicatastazi de Observatorul Roman de Sanatate evalueaza mai multi indicatori care masoara capacitatea si activitatea spitalelor din Romania cu ajutorulunei aplicatii online si folosind informatii oficiale. Printre cele mai importante constatari: o defavorizare pronuntata a romanilor din mediul rural care au acces la mult mai putini medici si farmacii decat cei de la oras. De remarcat si ca spitalul cu cele mai multe paturi din Romania este, inexplicabil din perspectiva populatiei din zona respectiva, Spitalul Judetean din Targoviste.

Cele mai mari companii din Romania: cine sunt gigantii din retail, farma, auto sau agricultura

Vezi in slide-urile urmatoarele care sunt cele mai mari companii din domenii precum farma, auto, utilitati, energie sau ITC, pe baza informatiilor oferite de Registrul Comertului.

Top 3 cele mai sexy zodii

Foarte multi oameni sunt pasionati de horoscop si citesc zilnic ceea ce le rezerva astrele. Chiar daca nu multi recunosc, oamenii se distreaza citind horoscoapele. Daca esti curios sa afli care sunt cele mai se.

Ce afaceri au companiile care detin cele mai puternice branduri din Romania

Gerovital, Dero, Petrom, Dacia sau Elmiplant sunt printre cele mai puternice branduri romanesti, potrivit studiului realizat in 2014 de catre revista Biz impreuna cu compania de cercetare Unlock Market Research. Vezi in slide-urile urmatoare ce.

Fish Eye FEST te asteapta cu cele mai cool activitati, pe plaja din Vama Veche!

Fish Eye FEST revine cu cea de-a doua editie si o noua atmosfera incendiara pe plaja din Vama Veche, in.

Cele mai amuzante si mai ciudate competitii din lume: calcat de rufe extrem si azvarlitul cu pitici

Calcat de rufe extrem, lupte cu degetele de la picioare, curse cu paturi sau aruncatul cu pitici se numara printre cele mai ciudate competitii din lume. Concurentii isi iau rolul in serios, in timp ce curiosii se amuza pe seama eforturilor depuse pentru a iesi invingatori.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )