Libnet.ro
UNICEF

19:30

Top 500: Cele mai puternice banci din lume. Un brand din Romania urca 3 pozitii

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Top 500: Cele mai puternice banci din lume. Un brand din Romania urca 3 pozitii

Cele mai prestigioase banci la nivel global sunt cuprinse in Top 500 Banking Brands, un clasament realizat de Brand Finance si publicat in revista lunara londoneza The Banker. Clasificarea a fost facuta in functie de valoarea de brand a. continuă pe Wall-Street Ro

Top 500: Cele mai puternice branduri de banci din lume. O banca din Romania urca 3 pozitii

Cele mai prestigioase banci la nivel global sunt cuprinse in Top 500 Banking Brands, un clasament realizat de Brand Finance si publicat in revista lunara londoneza The Banker. Clasificarea a fost facuta in functie de valoarea de brand a.

VIDEOSTORY Cum se scrie Cel mai frumos roman din lume la Unteatru

Va asteptam la teatru si la Unteatru pentru ca aici este unul dintre. nu singurele, dar cumva locuri unde se mai face teatru de calitate. Sunt tot felul de spatii independente unde merg oamenii sa faca teatru ca sa castige bani. In locul asta noi venim sa facem teatru - este invitatia lansata de actrita Nicoleta Lefter, care joaca alaturi de Ionut Grama in Cel mai frumos roman din lume, una dintre cele mai noi premiere ale Teatrului Unteatru.

Cea mai scumpa miere din lume costa aproape cat o masina

La un pret de 5000 de euro/kg, mierea fermecata din Turcia este cea mai scumpa din lume. Ea este extrasa dintr-o pestera, la o adancime de 1800 m, situata in valea Saricayir, din nord-estul tarii. Gunay.

EUROBAROMETRU: Romania, in top zece cele mai corupte tari europene.

Romania si Bulgaria sunt singurele tari ale UE care sunt monitorizate in ceea ce priveste nivelul coruptiei, prin intermediul Mecanimului de Cooperare si Verificare. Asta nu inseamna ca in UE exista zone libere de coruptie. UE pierde anual 120 de miliarde din cauza coruptiei, a declarat luni, Cecilia Malmstrom, comisar european pentru Afaceri Interne, prezentand primul raport al Executivului comunitar privind coruptia in UE. Aceasta a aratat ca multe companii fac afaceri bune utilizand .

Romancele din Marea Britanie sunt cele mai fertile femei din Uniunea Europeana

Femeile din Romania care traiesc in Marea Britanie sunt cele mai fertile comparativ din alte Uniunea Europeana, informeaza Oficiul National de Statistica din Albion, citat de publicatia The Daily Mail.

VIDEO Finala reclamelor la Super Bowl: cele mai bune clipuri din tehnologie

Finala Campionatului American de Fotbal nu este doar un spectacol al sportului, ci si unul al publicitatii. Brandurile se bat pe minutele de pauza, iar nici firmele din tehnologie nu au stat deoparte.

Cea mai scazuta temperatura din acest an: minus 26 de grade Cesius a Miercurea Ciuc.

O temperatura de minus 26 de grade Celsius s-a inregistrat, marti dimineata, la Miercurea Ciuc si Joseni, in judetul Harghita, unde pentru a treia zi consecutiv se inregistreaza cele mai scazute temperaturi din tara din aceasta iarna, conform Mediafax. Potrivit meteorologului Lado Gabriella de la Statia meteorologica din Miercurea Ciuc, temperatura a coborat, in cursul noptii de luni spre marti, in jurul orei 01. 30, la minus 26 de grade Celsius si s-a mentinut la aproximativ aceeasi valoare .

Top: cele mai tari reclame care vor fi difuzate la Super Bowl 2014

Anul acesta, minutul de publicitate in timpul Super Bowl - finala Ligii Profesioniste de Fotbal American - costa 8 milioane de dolari. In aceste conditii, companiile si agentiile de publicitate s-au pregatit pentru a crea cele mai bune spoturi.

Sfaturi de la bucatari de top. Cum sa prepari cele mai bune fripturi

O friptura delicioasa de porc trebuie sa fie bine rumenita, dar in acelasi timp suculenta si moale, sa se topeasca in gura. Bineinteles, exista mici secrete pe care bucatarii priceputi le-au descoperit in anii de practica si pe care le puteti afla si dumneavoastra, in cazul in care nu sunteti deja experti intr-ale gratarului.

Adrian Mutu, in topul celor mai scumpe transferuri din istoria Premier League. ...

Transferul lui Adrian Mutu la Chelsea, din sezonul 2003/2004, este unul din cele mai scumpe din istoria fotbalului britanic, romanul depasind staruri precum Michael Owen, Carlos Tevez sau Eden Hazard, potrivit unui top publicat de caughtoffside. com. Adrian Mutu ocupa locul 20 intr-un top 100 al celor mai scumpe transferuri din Premier League. Cu toate ca la acea vreme suma platita de Chelsea, chiar si pe atunci cea mai mare din istoria clubului, se ridica la 15,8 milioane lire sterline, dupa .

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )