Libnet.ro
UNICEF

01:05

Top 60 cele mai bune carti pentru antreprenori

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Top 60 cele mai bune carti pentru antreprenori

Nu poti incepe o afacere fara sa te pregatesti inainte sa iti pui ideile in aplicare. Ca antreprenor trebuie sa te documentezi bine si asta presupune sa apelezi si la carti de specialitate care sa te faca sa iti schimbi perspectiva astfel incat. continuă pe Wall-Street Ro

Cele mai frumoase statiuni pentru Sarbatorile de Iarna: cand se deschid cele mai bune piete de Craciun din Europa

Cele mai frumoase statiuni pentru Sarbatorile de Iarna. Vin fiert, cantece de sezon, dulciuri pe alese si o atmosfera care garantat reincarca bateriile pentru anul viitor, acestea ar putea fi considerate parte din oferta turistica a celor mai frumoase piete de Craciun din Europa.

Cele mai bune alimente pentru o imunitate de fier

Include in meniul tau cat mai multe alimente precum iaurtul si usturoiul si astfel vei avea o iarna fara nas in batista, tuse si gat rosu.

Unde putem schia ieftin in Romania iarna aceasta. Cele mai bune oferte pentru vacanta

Pe langa Poiana Brasov, cea mai aglomerata statiune de schi, in judet exista partii unde amatorii acestui sport pot petrece un weekend mult mai ieftin. Si in Covasna si Harghita preturile sunt mult mai mici. Si partiile sunt mai putine, dar nu este aglomeratie.

FOTO Cele mai vechi carti din biblioteca UPT: Catalogul de la Expozitia universala de la Paris, din 1867, cand Principatele Unite participa cu numele Romania

Expozitia de la Biblioteca Politehnicii prezinta cele mai vechi 95 de publicatii existente in colectia UPT. Pot fi vazute carti aparute intre anii 1798-1875, intrate in fondul bibliotecii inca de la inceputuri, in mare parte donate de primii ei dascali.

CSM Bucuresti, printre cele mai bune 12 echipe ale Europei: ce urmeaza pentru campioana si ce poate realiza Romania

La prima ei participare in grupele Ligii Campionilor, formatia din Capitala a reusit un parcurs impresionant. Vicecampioana HCM Baia Mare se afla si ea intr-o postura favorabila.

Cele mai bune retete de supe preparate in bucataria fara foc. Cum se gateste delicioasa ciorba de andive cu smantana

Extrem de usor de preparat, supele din bucataria raw vegana sunt absolut delicioase si contin foarte multe vitamine de care organismul are nevoie.

Stapanul inelelor, pe primul loc in topul celor mai bune coloane sonore de film

Coloana sonora din trilogia Stapanul inelelor, compusa de Howard Shore, ocupa pentru al saselea an consecutiv primul loc intr-un top al celor mai bune coloane sonore de film din toate timpurile.

Topul celor mai bune coloane sonore de film

Muzica din trilogia Stapanul inelelor/ The Lord of the Ring ocupa primul loc intr-un top al celor mai bune coloane sonore de film din toate timpurile, potrivit BBC.

Cadouri de Craciun pentru cei mici: jocurile Lego si papusa Elsacare canta, printre cele mai cautate jucarii de sarbatori in 2015

Chiar daca mai este aproximativ o luna pana la Craciun, momentul pe care copiii il asteapta cu nerabdare pentru a se bucura de cadourile de sub bradul luminat, magazinele de jucarii si-au asigurat deja stocurile cu cele mai ravnite jucarii.

Topul oraselor cu cele mai mari scumpiri ale impozitului pe locuinte in 2016

Turda si Tecuci sunt localitatile in care primariile au impus cele mai mari cresteri ale impozitelor pe locuintele persoanelor fizice 275% respectiv 150%), iar Ramnicu Valcea, Calarasi, Turda si Campina au cele mai mari cresteri ale impozitelor, daca v-ati stabilit sediul firmei acasa cresteri de peste 1689%!) se arata in primul studiu facut pe principalele 50 de orase ale Romaniei. Se stie ca pentru prima data in ultimii 25 ani impozitul pe locuinte nu mai tine cont de calitatea proprietarului persoana fizica sau persoana juridica ci de scopul utilizarii cladirii.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )