Libnet.ro
UNICEF

14:00

Top: 7 sfaturi pentru tinerii antreprenori din partea creatorului lui Mickey Mouse

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Top: 7 sfaturi pentru tinerii antreprenori din partea creatorului lui Mickey Mouse

Walt Disney este un gigant multimedia evaluat la peste 45 de miliarde de dolari. Este a doua cea mai mare companie de radiodifuziune si cablu din lume, modeland copilaria a miliarde de oameni la nivel mondial. Mai simplu spus: este cea mai populara. continuă pe Wall-Street Ro

Mesaj de felicitare in romana din partea sefului Ambasadei SUA la Bucuresti: Sunt mandru sa numesc Romania aliat si prieten al Statelor Unite

Un mesaj de felicitare de Ziua Nationala a Romaniei a venit din partea oficialilor americani. Presedintele Barack Obama si secretarul de Stat american, John Kerry au adus, prin intermediul lui Dean Thompson,.

Top 10 cei mai bogati artisti din lumea muzicii

Madonna este cel mai bogat nume din industria muzicii, cu o avere cotata la 800 de milioane de dolari, anunta Wealth-X. Pe locul secund se afla Paul McCartney, cu 660 de milioane. Averea sa ar putea creste.

Chirtoaca, la RFI, despre viitorul acord de coalitie: Voi cere asistenta din partea UE, ca sa nu poata fugi nimeni dupa aceea de raspundere

Negocierile dintre partidele proeuropene de la Chisinau pentru formarea unei coalitii de guvernare trebuie mediate de Uniunea Europeana. Iata ce solicita, la RFI, prim-vicepresedintele Partidului Liberal, Dorin Chirtoaca. El spera ca astfel nici un partid din viitoarea coalitie sa nu poata dupa aceea sa o dea cotita.

Vettel a primit un taur din partea echipei Red Bull

Cvadruplul campion mondial Sebastian Vettel a efectuat, marti, o vizita la uzina echipei Red Bull din Milton Keynes, ocazie cu care si-a luat practic adio de la formatia care l-a propulsat patru ani la rand in varful ierarhiei.

Scaderea pretului petrolului, un ajutor neasteptat pentru economiile tarilor din sudul Europei

Scaderea pretului petrolului da un ajutor neasteptat asa-numitelor tari periferice din sudul Europei, costul mai redus al carburantilor contribuind la cresterea cererii interne, relateaza Bloomberg.

Romania va construi o conducta de 230 de milioane de euro pentru transportul gazelor din Marea Neagra

Romania se va concentra pe constructia unei conducte de gaze de 230 milioane de euro al carei scop este transportul gazelor din perimetrele din Marea Neagra pana la Podisor, judetul Giurgiu, a declarat ministrul delegat pentru Energie, Razvan Nicolescu, pentru Mediafax.

Alina Gorghiu: Ne poate spune Parchetul cine sunt cei vinovati pentru blocarea votului din Diaspora?

Ar fi umilitor pentru romani ca dosarul privind votul din strainatate sa ramana uitat in vreun sertar, avertizeaza Alina Gorghiu, prim-vicepresedinte PNL. Intr-un comunicat remis HotNews. ro, Gorghiu sustine ca, pe langa recentele declaratii facute de Geoana si Vanghelie potrivit carora blocarea votului in Diaspora ar fi fost o strategie de campanie a lui Ponta, exista oameni care pot spune cum au decurs discutiile dintre membrii Biroului Electoral Central si fostii ministri de externe, Titus Corlatean si Teodor Melescanu.

Vot masiv pentru partidele proeuropene din Republica Moldova la sectiile din Romania. PSRM nu a primit niciun vot in tara noastra

Victorie categorica a partidelor proeuropene din Republica Moldova la sectiile de votare din Romania. Partidul Socialistilor din Republica Moldova PSRM), cel care a obtinut cele mai multe procente in cadrul.

MRU: Ce se petrece in PSD e o lectie pentru PNL. Cei din PSD, in depresie nevrotica post-electorala

Prim-vicepresedintele PNL Mihai Razvan Ungureanu a declarat, duminica, la Iasi, ca tot ceea ce se petrece in PSD este o lectie si pentru PNL. El a adaugat ca liberalii trebuie sa se desparta de toti cei cu probleme penale si sa se indeparteze de.

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )