Libnet.ro
UNICEF

01:05

TOP: Care sunt tarile unde turistii sunt de ZECI de ori mai numerosi decat localnicii.

România Liberă România Liberă,
TOP: Care sunt tarile unde turistii sunt de ZECI de ori mai numerosi decat localnicii.

Cele mai nepopulate tari din lume nu sunt si cele mai inaccesibile. Dimpotriva, unele sunt vizitate de catre milioane de turisti in fiecare an, iar aglomeratia sufocanta nu este cauzata de localnici. Unii turisti se mandesc cu faptul ca au mers pe carari mai putin batute si profita de orice ocazie pentru a vizita acele tari sau regiuni ale lumii care nu apar pe aproape nici un ghid de calatorie. Insa exista si turisti care nu doresc sa fie inconjurati de localnici si de stilul lor de viata, ci . continuă pe România Liberă

Ialomitianu il someaza pe Ponta sa spuna care sunt angajamentele cu FMI.

Deputatul PDL Gheorghe Ialomitianu i-a cerut, luni, premierului Victor Ponta sa spuna public ce inseamna un roman bogat si sa precizeze care sunt angajamentele luate in fata FMI, transmite Mediafax. PDL ii cere lui Victor Ponta sa spuna public ce inseamna un roman bogat. In opinia lui Victor Ponta, un om care inchiriaza o garsoniera cu 200 de lei este un om bogat. Inseamna ca Romania este o tara plina de oameni bogati. Victor Ponta sa ne spuna public care sunt angajamentele luate in fata .

Consiliul fiscal critica dur strategia fiscala a Guvernului. Care sunt principalele bile negre

Consiliul Fiscal desfiinteaza proiectul de rectificare bugetara a Guvernului. Sunt criticate, in principal, performantele fiscale slabe si este tras un semnal de alarma asupra incapacitatii de atragere de.

Tragedia parintilor care sunt plecati la munca in strainatate: Un tata si-a decapitat copilul cu drujba dupa care s-a sinucis fiindca mama vroia sa-l ia pe micut cu ea in Italia

Un barbat din comuna Balanesti, judetul Neamt, si-a decapitat fiul in varsta de 4 ani cu drujba dupa care s-a sinucis folosind aceeasi metoda, potrivit Agerpres. Scena de groaza s-a produs in fata mamei copilului, care a suferit un atac de panica si a fost luata de Ambulanta. Potrivit politistilor, tatal a apelat la acest gest fiindca femeia care lucra in Italia ar fi vrut sa divorteze si sa ia copilul cu ea.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2734 seconds )