Libnet.ro
UNICEF

20:00

Topul 20 al celor mai urmarite emisiuni de divertisment din 2015: la ce show-uri s-au uitat romanii

Adevărul Adevărul,
Topul 20 al celor mai urmarite emisiuni de divertisment din 2015: la ce show-uri s-au uitat romanii

Show-ul Romanii au talent nu se dezice si continua sa ocupe primul loc in topul celor mai vizionate programe de divertisment si in anul 2015. Totusi, postul Antena 1 are 12 emisiuni in top, in timp ce Pro TV doar opt. continuă pe Adevărul

Romanca din Topul Forbes al celor mai de succes tineri din SUA. in clasamentul intocmit de revista americana se afla si actorul principal din Star Wars

Clujeanca Anda Gansca 27 de ani), fondatoarea platformei sociale Knotch, apare in Topul Forbes SUA 2016 al tinerilor de succes care au sub 30 de ani si care au adus inovatii importante in domeniile in care activeaza. in top apar si John Boyega actorul principal din Razboiul Stelelor Trezirea Fortei, campionul NBA Stephen Curry si cantaretul Shawn Mendes.

Topul celor mai sigure si celor mai periculoase companii aeriene din lume, in 2016: bilantul accidentelor si mortilor in 2015

La inceput de an, clasmentul celor mai mai sigure companii aeriene si al celor mai periculoase din lume este realizat de Airline Ratings. Locul fruntas in topul celor mai sigure linii aeriene este ocupat in ultimii trei an de acceasi companie.

Cetatea Rasnov, in topul celor mai frumoase castele de zapada din lume

Revista de specialitate Traveler si-a anuntat castigatorii in topul celor mai frumoase castele de zapada din lume. Printre acestea figureaza si un monument din Romania.

Noul Star Wars tinteste primul loc in topul celor mai profitabile filme din istorie: lungmetrajul a doborat deja un alt record important

Noul capitol al seriei Star Wars a surclasat clasicul Titanic in topul filmelor cu cele mai mari incasari din istoria box office-ului nord-american si are toate sansele sa depaseasca si liderul actual, Avatar.

A1.ro, liderul site-urilor de divertisment din Romania in 2015

In 2015, www. a1. ro si-a consolidat pozitia de lider al site-urilor de divertisment din Romania si a batut cu 9 - 3 principalul concurent din categorie, www. protv. ro, in cele 12 luni ale anului 2015, conform.

Deficitul balantei comerciale va fi mult mai adanc decat cel din ultimii ani

2016 va fi primul an in care va creste deficitul balantei comerciale cu mult mai mult decat cel din ultimii patru-cinci ani, ne-a spus Mihai Ionescu, secretarul general al Asociatiei Nationale a Exportatorilor si Importatorilor din Romania ANEIR).

STUDIU Salariile profesorilor, direct proportionale cu performantele celor mai bune sisteme de educatie

Potrivit unui studiu OECD care analizeaza rezultatele PISA cu sistemele de educatie din tarile participante, in aproape jumatate din aceste tari, performanta elevilor la scoala este direct legata de nivelul salarial al profesorilor si de nivelul de respect de care acestia beneficiaza in societate.

CES 2016: Lenovo Yoga 900s este cel mai subtire hibrid portabil din lume

Cei de la Lenovo incearca sa nu-si piarda dominatia din piata de PC-uri prin lansarea celui mai subtire hibrid din lume, Lenovo Yoga 900s. Desi la nivel global numarul celor care investesc in PC-uri noi este in continua scadere, chiar si dupa lansarea noului sistem de operare Windows 10, cei de la Lenovo sunt hotarti [].

Cea mai importanta descoperire arheologica din ultimul secol. Locul ar putea fi plin de capcane mortale

In urma descoperirii unui palat secret in giganticul complex funerar al primului imparat al Chinei, arheologii chinezi au emotii. Mausoleul este cea mai importanta descoperire arheologica de la identificarea.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )