Libnet.ro
UNICEF

22:30

Topul celor mai reusite exemple de design industrial in ultmul secol - De la Ford Model T, pana la iPod

Hotnews Hotnews,
 Topul celor mai reusite exemple de design industrial in ultmul secol - De la Ford Model T, pana la iPod

Care au fost cele mai reusite exemple de design industrial ale ultimului secol? Aceasta a fost intrebarea pe care cei de la CNN au pus-o unor designeri de top, dar si cititorilor. Au rezultat 12 nominalizari din cele mai diverse domenii, de la auto la armament si de la IT pana la aviatie. continuă pe Hotnews

ADMITERE FACULTATE 2013 Topul celor mai cautate specializari

Geografia, Dreptul, Administrarea Afacerilor, Stiintele Politice si cele ale Comunicarii sunt printre cele mai ravnite de candidatii care dau admiterea la universitate.

CNN: Every Breath You Take, in topul celor mai bune piese de vara din ultimii 30 de ani

In baza clasamentelor Billboard, CNN a adunat hiturile verilor din ultimii 30 de ani si a intocmit un top al acestora. Astfel, castigatoarea anului 1983 este Every Breath You Take de la The Police. in.

Topul celor mai bune piese de vara din ultimii 30 de ani

Fiecare vara are cel putin o melodie care devine coloana sonora pentru fiecare petrecere pe plaja sau excursie. CNN a adunat toate hiturile verilor din ultimii 30 de ani, in baza clasamentelor Billboard, si a intocmit un top al acestor melodii.

Lista celor mai influente celebritati este condusa de femei

Saptamana trecuta Forbes si-a publicat lista anuala a celor mai puternice 100 de celebritati ale lumii. In top 10 au ajuns nu mai putin de sase femei. Oprah Winfrey ramane una dintre prezentele constante in acest top, in ciuda faptului ca intre iulie 2012 si iunie 2013 a castigat doar 77 de milioane de dolari.

Lista celor mai puternice celebritati este condusa de femei

Forbes si-a publicat lista anuala a celor mai puternice 100 de celebritati ale lumii. In top 10 au ajuns nu mai putin de sase femei. Oprah Winfrey ramane una dintre prezentele constante in acest top, in ciuda faptului ca intre iulie 2012 si iunie 2013 a castigat doar 77 de milioane de dolari.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2331 seconds )