Libnet.ro
UNICEF

20:30

Topul celor mai scumpe case scoase la vanzare in Bucuresti

Antena3 Antena3,
Topul celor mai scumpe case scoase la vanzare in Bucuresti

Clasamentul celor mai scumpe proprietati scoase la vanzare in Capitala este condus de o vila cu 20 de camere, pentru care proprietarii cer 8 milioane de euro, informeaza Mediafax. Vila este amplasata in. continuă pe Antena3

Cele mai scumpe proprietati de vanzare: o vila de 46,5 mil. euro, pe primul loc

O vila cu 30 de camere, pe care proprietarii cer 46,5 milioane de euro, se afla pe primul loc in topul celor mai scumpe zece proprietati rezidentiale scoase la vanzare in Bucuresti, pretul total al imobilelor depasind 100 milioane de euro, potrivit.

Cele mai scumpe proprietati de vanzare

O vila cu 20 camere, amplasata in apropiere de Piata Romana, este scoasa la vanzare la 8 milioane de euro. Ridicata pe un teren de peste 2. 566 metri patrati, constructia are 2. 200 metri patrati construiti, din care 1. 980 metri patrati utili. Vila ofera.

Testul portofelului. Pe cel loc s-a clasat Bucurestiul in topul celor mai cinstite orase din lume?

Publicatia Readers Digest a realizat un experiment in 16 orase din Europa, America de Nord, America de Sud si Asia pentru a pune la punct un clasament al onestitatii. in acest scop au fost pierdute 192 de portofele si reactia oamenilor care le-au gasit a fost filmata cu camera ascunsa. Helsinki, capitala Finlandei, a iesit pe primul loc, iar pe ultimul loc s-a clasat Lisabona.

VIDEO Regii castigurilor din hip-hop. Topul Forbes al celor mai bine platiti rapperi

Revista Forbes a publicat recent topul celor mai bine platiti cantareti de hip-hop. Cum era de asteptat, nume importante ale scenei rap, cum ar fi Jay-Z si Dr. Dre, ocupa primele pozitii ale topului, insa printre ei si-a facut loc si o femeie, scrie Huffington Post.

FOTO Cum arata cea mai scumpa vila scoasa la vanzare in Bucuresti. Proprietarii cer 46,5 milioane de euro pe imobilul din zona Parcului Carol

O vila cu 30 de camere, pe care proprietarii cer 46,5 milioane de euro, se afla pe primul loc in topul celor mai scumpe zece proprietati rezidentiale scoase la vanzare in Bucuresti, pretul total al imobilelor depasind 100 de milioane de euro, potrivit datelor imobiliare. ro.

FOTO Cum arata cea mai scumpa vila scoasa la vanzare in Bucuresti. Proprietarii cer 46,5 milioane de euro

O vila cu 30 de camere, pe care proprietarii cer 46,5 milioane de euro, se afla pe primul loc in topul celor mai scumpe zece proprietati rezidentiale scoase la vanzare in Bucuresti, pretul total al imobilelor depasind 100 de milioane de euro.

Topul corectiilor din fonduri europene. Ce spune Autoritatea de Audit: Absorbtia fondurilor UE afisata de autoritati este grevata de corectii fianciare de sute de milioane de euro

Corectii financiare de peste 253 de milioane de euro, bani pe care Romania trebuie sa-i cedeze Comisiei Europene, reduc absorbtia fondurilor europene afisata de Ministerul Fondurilor Europene si Ministerul Agriculturii pana la 31 august 2013, releva o situatie realizata Autoritatea de Audit de la Curtea de Conturi. Vezi in articol topul celor mai mari corectii defalcat pe programele operationale.

Indicele iPad: Romania este tara europeana cu cele mai scumpe produse Apple

Cele mai ieftine iPad-uri sunt vandute in Malayesia 474 de dolari), Canada 485 dolari) si SUA 499 dolari), potrivit raportului CommSec realizat de banca australiana Commonwealth. In Romania, pretul unei tablete.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2336 seconds )