Libnet.ro
UNICEF

22:30

Topul Forbes: cele mai bine platite modele ale lumii

Hotnews Hotnews,
 Topul Forbes: cele mai bine platite modele ale lumii

Gisele Bundchen a fost numita, pentru al saptelea an consecutiv, cel mai bine platit manechin din lume. Potrivit revistei Forbes, ea a castigat, intre iunie 2012 si iulie 2013, 42 de milioane de dolari. continuă pe Hotnews

Top 10 cele mai bine vandute carti ale tuturor timpurilor!

The Da Vinci Code si The Lord of the Rings se numara printre cele mai bine vandute carti ale tuturor timpurilor, alaturi de alte romane care au facut istorie!.

Cele mai mari 10 provocari ale stiintei

Stiinta nu a stat niciodata pe loc, dar pare sa avanseze mai repede in ultimele decenii. Care ar fi insa cele mai arzatoare inventii, descoperiri, momente importante pentru stiinta la aceasta vreme?.

FOTO Cele mai frumoase fotografii astronomice ale anului

Observatorul Regal din Greenwich a acordat premiile pentru cele mai bune fotografii spatiale, dupa un concurs lansat acum o luna.

FOTO Cele mai frumoase zece sate ale Romaniei. Localitatile vor fi admirate de un milion de turisti

Carpatair Magazine, impreuna cu Asociatia Cele mai Frumoase Sate din Romania www. satefrumoase. ro), va invita sa redescoperiti traditiile, portul si farmecul celor mai frumoase sate din Romania.

Beyonce si Jay-Z, cel mai bine platit cuplu de vedete din lume

Cantaretii americani Beyonce si Jay-Z ocupa prima pozitie in topul celor mai bine platite cupluri de vedete din lume, alcatuit in fiecare an de revista Forbes, au anuntat, joi, editorii acestei publicatii, informeaza Reuters.

REVISTA PRESEI: Miliardarii care se bat pe aurul de la Rosia Montana, in topul Forbes.

Miliardarii care se bat pe aurul de la Rosia Montana, in topul Forbes al celor mai bogati americani, titreaza Adevarul, care scrie ca John Paulson si Thomas Kaplan, doi dintre actionarii Gabriel Resources, si George Soros, implicat indirect in proiectul de exploatare miniera, au avut un an prosper, potrivit topului celor mai bogati americani. Tot Adevarul noteaza ca 10. 000 de biciclisti ii cer demisia lui Oprescu: Vrem un Bucuresti pentru Oameni. Traseul marsului de sambata este .

Subiectele Zilei: Sondaj: 67% dintre romani cred ca tara se indreapta intr-o directie gresita. Cati dintre ei intentioneaza sa voteze cu PSD si PNL; Miliardarii care se bat pe aurul de la Rosia Montana, in topul Forbes al celor mai bogati americani

Cum explica ministrul Culturii desfiintarea Operetei, a Centrului Dansului si a Tinerimii Romane: Facem o economie de un milion de euro. Interesele si capcanele Rusiei din spatele embargoului pe vinurile din Basarabia. In ajunul Summitului Parteneriatului Estic din noiembrie, cand.

Analiza media: Victor Ponta, pe locul doi in topul politicienilor cu cele mai multe minute petrecute in studiourile TV, dupa Vadim Tudor

Premierul Victor Ponta a petrecut 260 de minute in studiourile televiziunilor de stiri in luna august, aflandu-se pe locul doi, dupa Corneliu Vadim Tudor, cu 341 de minute, se arata intr-o analiza a mediaTRUST comunicata HotNews. ro.

Topul Forbes al cuplurilor celebre cu cele mai mari incasari din ultimul an

Cu incasari de aproximativ 95 de milioane de dolari in perioada iunie 2012 - iunie 2013, cantareata Beyonce si rapperul Jay Z formeaza cuplul cu cele mai mari incasari, pentru al doilea an consecutiv, potrivit publicatiei.

Dragoste de milioane de dolari: topul Forbes al cuplurilor celebre cu cele mai mari incasari din ultimul an

Cu incasari de aproximativ 95 de milioane de dolari in perioada iunie 2012 - iunie 2013, cantareata Beyonce si rapperul Jay Z formeaza cuplul cu cele mai mari incasari, pentru al doilea an consecutiv, potrivit publicatiei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )