Libnet.ro
UNICEF

20:30

Topul magazinelor cu cele mai mari amenzi de la Fisc

România Liberă România Liberă,
Topul magazinelor cu cele mai mari amenzi de la Fisc

Doua complexe comerciale din Bucuresti conduc topul celor mai mari amenzi primite de la Fisc, in primele 10 saptamani de la demararea operatiunii Cristal. Astfel, complexul Dragonul Rosu a primit amenzi si au fost confiscate bunuri in valoare de aproximativ 15,96 milioane lei, iar Expo Market Doraly, de peste 2,9 milioane lei. continuă pe România Liberă

Operatiunea Cristal: Fiscul a dat cele mai mari amenzi in centrele comerciale Dragonul Rosu si Doraly

Cele mai mari amenzi date de inspectorii Fiscului in cadrul Operatiunii Cristal au fost aplicate in centrul comercial Dragonul Rosu - 16 milioane lei, si la Expo Market Doraly - in valoare de 2,97 milioane lei, urmate de Complexul Brintex din Brasov si Smart Expo Flora din Bucuresti.

Topul actorilor ale caror filme au generat cele mai mari incasari

Harrison Ford l-a depasit pe Samuel L. Jackson si a revenit pe primul loc in topul actorilor de la Hollywood ale caror filme au generat cele mai mari incasari din istoria cinematografiei, informeaza site-ul revistei New Musical Express, citat de Mediafax.

Banca Elvetiei se asteapta la cele mai mari pierderi din istorie

Banca Elvetiei estimeaza ca va raporta pentru anul trecut o pierdere de 23 miliarde franci 23,05 miliarde dolari), cea mai mare din istoria institutiei, ca urmare a incercarilor de a tempera intarirea francului, in contextul renuntarii in ianuarie la plafonul de 1,2 franci pentru un euro, transmite Mediafax.

Banca Elvetiei se asteapta la cele mai mari pierderi din istorie

Banca Elvetiei estimeaza ca va raporta pentru anul trecut o pierdere de 23 miliarde franci 23,05 miliarde dolari), cea mai mare din istoria institutiei, ca urmare a incercarilor de a tempera intarirea francului, in contextul renuntarii in ianuarie la.

Banca Elvetiei estimeaza cele mai mari pierderi din istorie. Vezi motivele

Banca Elvetiei estimeaza ca va raporta pentru anul 2015 o pierdere de 23 miliarde franci.

Top cele mai generoase echipe de fotbal din Marea Britanie

In topul celor mai generoase echipe de fotbal din Marea Britanie este Chelsea Football Club. Echipa britanica a platit jucatorilor, sezonul trecut, cele mai mari salarii din Premier League, in valoare totala de 215,6 milioane de lire sterline aproximativ 290 de milioane de euro).

Topul universitatilor ai caror profesori au girat lucrarile din puscarii: Universitatea din Craiova, Universitatea Hyperion, ASE si Politehnica Bucuresti, cu cele mai multe recomandari

Opt profesori si conferentiari de la Universitatea din Craiova i-au acordat recomandare scrisa lui Dinel Staicu, pentru toate cartile pe care le-a scris acesta in puscarie in 2015. Dar Staicu n-a fost singurul scriitor puscarias atestat anul trecut: in total, cadrele didactice ale Universitatii din Craiova au trimis 43 de recomandari pentru puscariasi, folosite de acestia pentru a scapa mai repede din detentie. In topul universitatilor cu cele mai multe avize pentru detinuti urmeaza Universitatea Hyperion Bucuresti cu 29), Academia de Studii Economice ASE, cu 28) si Universitatea Politehnica din Bucuresti cu 19), potrivit datelor trimise de Ministerul Justitiei, la solicitarea HotNews. ro. Vezi in articol cum explica profesorul Ion Marin - campion la numarul de avize acordate in 2015, potrivit listei Ministerului Justitiei - ca a ajuns sa se pronunte pe temele abordate in puscarie de Dan Diaconescu sau Sorin Rosca Stanescu.

Ce filme au primit cele mai multe nominalizari la premiile BAFTA

Nominalizarile la premiile British Academy Of Film And Television Arts BAFTA) 2016 au fost anuntate, vineri dimineata, la Londra, drama Bridge of Spies, inspirata din fapte reale, petrecute in timpul Razboiului Rece, si Carol, care prezinta relatia dintre doua femei, primind cele mai multe nominalizari.

Defrisarile ilegale pe suprafete mai mari de un hectar sunt amenintari la adresa securitatii nationale. Legea e promulgata

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, sambata, legea initiata de 50 de parlamentari PNL prin care defrisarile ilegale de paduri pe suprafete mai mari de un hectar sunt considerate printre vulnerabilitatile la adresa sigurantei nationale.

Cele mai luxoase hoteluri care vor fi deschise anul acesta: complexuri de 5 stele care vor oferi sejururi de vis

Turistii care dispun de un buget de vacanta generos se pot caza intr-una dintre cele mai luxoase locatii care vor fi inaugurate anul acesta. Iata cateva dintre cele mai extravagante si neobisnuite hoteluri din lume care se vor deschide in 2016.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2328 seconds )