Libnet.ro
UNICEF

01:05

Topul sectoarelor din Bucuresti. Unde fura hotii cel mai mult

Antena3 Antena3,
Topul sectoarelor din Bucuresti. Unde fura hotii cel mai mult

In primele sapte luni ale anului, in Bucuresti, s-au inregistrat aproape 5. 000 de furturi din locuinte, autovehicule, genti si buzunare. Cele mai multe dintre acestea au avut loc, potrivit datelor obtinute de. continuă pe Antena3

Hotii din Bucuresti, in impas: Ceata artificiala, o tehnologie de ultima ora care le strica planurile

Hotii se confrunta in prezent cu tehnologii care ii pun in incurcatura. Tot mai multe magazine si case de schimb valutar din Bucuresti sunt dotate cu o tehnologie de ultima ora care ii sperie pe infractori.

Festivalul George Enescu a umplut pana la 100% hotelurile din Bucuresti

Festivalul George Enescu, cel mai important eveniment cultural al toamnei , a umplut pana la 100% hotelurile din Bucuresti, scrie Ziarul Financiar. Turistii sunt dispusi sa plateasca chiar si 1. 000 de.

Directorul Salii Polivalente din Bucuresti a fost arestat pentru 30 de zile/ Inregistrari din dosar - Octavian Bitu, catre denuntator: Cat imi dai? Vreau masina, ma!

Octavian Bitu, directorul Salii Polivalente din Bucuresti, a fost arestat pentru 30 de zile de Tribunalul Bucuresti, in dosarul in care este acuzat ca a cerut 10. 000 de euro si cedarea unei constructii de la un denuntator pentru a stinge un litigiu si a prelungi un contract de inchiriere, informeaza Mediafax. Decizia luata miercuri seara de Tribunalul Bucuresti nu este definitiva.

Directorul sportiv al Salii Polivalente din Bucuresti poate fi arestat preventiv: Decizia Tribunalului Bucuresti nu este definitiva

Octavian Bitu, director al Complexului Sportiv National - Sala Polivalenta din Bucuresti, a primit hotarare de arest preventiv din partea Tribunalului Bucuresti, fiind acuzat de savarsirea infractiunilor de.

Unitatea de integrare a fortelor NATO din Bucuresti a fost activata. Dusa:E un moment istoric

Ministrul Apararii, Mircea Dusa, a participat, joi, la ceremonia de activare a Unitatii de integrare a fortelor NATO din Bucuresti, evenimente similare avand loc concomitent in alte cinci tari aliate din flancul estic, acesta declarand ca evenimentul.

Unitatea de integrare a fortelor NATO din Bucuresti a fost activata

Ministrul Apararii, Mircea Dusa, a participat astazi, la ceremonia de activare a Unitatii de integrare a fortelor NATO din Bucuresti, evenimente similare avand loc concomitent in alte cinci tari aliate din flancul estic, acesta declarand ca evenimentul este, pentru Romania, un moment istoric, transmit surse din presa.

Unitatea de integrare a fortelor NATO din Bucuresti a fost activata. E un moment istoric!

Ministrul Apararii, Mircea Dusa, a participat, joi, la ceremonia de activare a Unitatii de integrare a fortelor NATO din Bucuresti, evenimente similare avand loc concomitent in alte cinci tari aliate din.

Directorul Salii Polivalente din Bucuresti, ARESTAT

Octavian Bitu, directorul Salii Polivalente din Bucuresti, a fost arestat pentru 30 de zile, in dosarul in care este acuzat de mita si santaj.

Voltaj va sustine primul sau concert simfonic, alaturi de 45 de muzicieni, pe 16 octombrie, la Sala Palatului din Bucuresti (VIDEO)

Trupa Voltaj va sustine primul concert simfonic din cariera sa, intitulat Din toata inima, pe 16 octombrie, de la ora 19. 00, la Sala Palatului din Bucuresti. Alaturi de Voltaj, pe scena va urca si orchestra.

Directorul Salii Polivalente din Bucuresti, retinut pentru luare de mita

Octavian Bitu, directorul Salii Polivalente din Bucuresti, a fost retinut, marti seara, de procurorii DNA, fiind acuzat ca a cerut 10. 000 de euro si cedarea unei constructii in valoare de 180. 000 de euro de la un denuntator pentru a stinge un litigiu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2317 seconds )