Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tot mai multe cazuri de rapire sunt inregistrate in estul prorus al Ucrainei

Adevărul Adevărul,
Tot mai multe cazuri de rapire sunt inregistrate in estul prorus al Ucrainei

Tot mai multe cazuri de rapire si de sechestrare au fost raportate in estul Ucrainei, victimele parand a fi alese potrivit unor criterii aleatorii: de la observatori internationali, jurnalisti, activisti prooccidentali , preoti si chiar civili. Expertii atrag atentia ca incidenta cazurilor de rapire este in crestere, neexistand deocamdata semne de detensionare a crizei ucrainene. continuă pe Adevărul

METEO Cod galben de furtuna emis pentru mai multe judete din tara

Mai multe judete din tara se afla marti sub Cod galben de furtuna fiind anuntate cantitati de apa care pot atinge si depasi 25 de litri pe metru patrat, grindina si intensificari ale vantului.

UPDATE Cod galben de furtuna emis pentru mai multe judete din tara. Judetul Bacau se afla sub Cod portocaliu

Mai multe judete din tara se afla marti sub Cod galben de furtuna fiind anuntate cantitati de apa care pot atinge si depasi 25 de litri pe metru patrat, grindina si intensificari ale vantului. Zona de munte a judetului Bacau se afla, pana la ora 18. 00, sub Cod portocaliu de furtuna.

Canicula la Arad: Reprezentantii DSP recomanda populatiei mai multe masuri preventive

In urma avertizarii de canicula emisa de meteorologi, cu atentionare de temperaturi peste 35C la nivelul judetului Arad, Directia de Sanatate Publica a Judetului Arad recomanda populatiei mai multe masuri preventive.

Geanta suspecta gasita in curtea Sinagogii din Focsani: Mai multe strazi au fost inchise

O geanta suspecta a fost descoperita, marti, in curtea Sinagogii dinFocsani, autoritatile decizand sa inchida mai multe strazi din zona. Mai multi angajati aiSRI au ajuns la fata locului,.

INFOTRAFIC. Circulatia este intrerupta pe mai multe drumuri

Mai multe drumuri nationale au, luni, traficul intrerupt pe anumite portiuni. Printre aceste artere se numara DN67 B, DN7A, DN66, DN22, DN7 si DN27. Centrul Infotrafic avertizeaza ca pe DN1, A1 si A2, traficul se va intensifica in a doua parte a zilei.

Mai multe persoane au fost ranite intr-un atac armat la Las Vegas

Mai multe persoane au fost ranite duminica, la Las Vegas Nevada, vestul Statelor Unite), intr-un atac armat comis in circumstante neclare, a anuntat politia, in timp ce presa locala evoca mai multi morti, relateaza AFP, citata de Mediafax.

Cod galben de descarcari electrice, grindina, intensificari de vant in mai multe judete din tara

Meteorologii au emis duminica o atentionare nowcasting Cod galben de descarcari electrice, grindina, intensificari ale vantului valabila pentru mai multe judete din tara.

UPDATE Cod galben de descarcari electrice, grindina, intensificari de vant in mai multe judete din tara

Meteorologii au emis duminica o atentionare nowcasting Cod galben de descarcari electrice, grindina, intensificari ale vantului valabila pentru mai multe judete din tara. De asemenea, in Harghita este cod galben de inundatii pana la sfarsitul zilei.

Trenurile Soarelui. Mai multe trenuri vor asigura legaturi directe cu statiunile de pe litoral

De la mijlocul acestei luni, CFR Calatori lanseaza programul estival Trenurile Soarelui. Timp de trei luni, pana la 15 septembrie, turistii vor avea la dispozitie mai multe trenuri care vor asigura.

Cod galben de ploi si vant puternic pentru mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis mai multe avertizari cod galben de ploi si rafale de vant puternic, valabile pentru mai multe judete din tara.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )