Libnet.ro
UNICEF

10:00

Tot mai multi romani se orienteaza catre case de lemn. Motivele sunt diferite

România Liberă România Liberă,
Tot mai multi romani se orienteaza catre case de lemn. Motivele sunt diferite

In prezent tot mai multi romani se orienteaza catre acele case de lemn. Ritmul constructiilor este unul ce a cunoscut o crestere spectaculoasa in ultimii ani, depasind acea perioada de criza si revenind la un nivel destul de ridicat pe plan national. continuă pe România Liberă

Scandal la Consiliul General al Capitalei. Mai multi cetateni nu au fost lasati sa participe la sedinta. Gabriela Firea acuza ca cetatenii au intrat ilegal, condusi de doi consilieri USR, si ca trei politisti au fost raniti

Sedinta Consiliului General al Municipiului Bucuresti a fost intrerupta, joi, dupa ce mai multi reprezentanti ai societatii civile nu au fost lasati sa participe la sedinta. Potrivit primarului general al Capitalei, Gabriela Firea, doi consilieri ai USR ar fi incercat fortarea introducerii in sala a mai multor cetateni.

RAPORT Canabisul, principala substanta consumata de romani. Tot mai multi conationali cultiva stupefiantul. Care sunt motivele cresterii consumului

Canabisul ramane cel mai consumat drog din Romania, arata cel mai recent raport european privind stupefiantele, care analizeaza date colectate in 2015 si 2016. Tara noastra se afla mult sub media europeana din punct de vedere al mortalitatii asociate consumului de droguri, arata un comunicat emis de Agentia Nationala Antidrog.

Furtuna a facut prapad in judetul Ialomita. A distrus culturile, a rupt mai multi copaci si a aruncat acoperisurile in strada

Furtuna a facut prapad in judetul Ialomita, pe DN2A, intre Ograda si Tandarei. Vantul puternic a luat pe sus mai multe acoperisuri de case, a daramat garduri, zeci de copaci au.

LIVE VIDEO. INCIDENTE in Teheren: La Parlament au fost ucisi sapte oameni si sunt luati patru ostatici. La monumentul ayatollahului Khomeini, un om a fost omorat si mai multi au fost raniti

Un om a fost ucis si mai multe persoane sunt ranite in urma unui incident armat produs in sudul orasului Teheran, informeaza miercuri agentia oficiala de presa iraniana Fars News.

Incident armat in sudul capitalei Iranului, la monumentul ayatolahului Khomeini. Un mort si mai multi raniti

Un om a fost ucis si mai multe persoane sunt ranite in urma unui incident armat produs in sudul orasului Teheran, informeaza miercuri agentia oficiala de presa iraniana Fars News.

Romania, tot mai departe de euro ?

Intr-un articol publicat in ziarul BURSA din 26 mai 2017, domnul Daniel Daianu apreciaza ca Romania nu este pregatita sa adere la euro in prezent si nici in urmatorii doi-trei ani. in principal, se enunta doua argumente: i) este necesara atingerea unui grad de convergenta reala si structurala. Se citeaza, dintr-un studiu al Institutului european roman, ca produsul intern brut al Romaniei pe locuitor, la paritatea puterii de cumparare, ar putea atinge 75 la suta din media zonei euro in 6-7 ani si se subliniaza importanta reformelor structurale; ii) zona euro are un design suferind, fiind in curs dezbateri asupra reformelor potrivite pentru o uniune monetara. Sa discutam , pe rand, aceste argumente.

Sinteza zilei. Cand vor avea romanii mai multi bani? Liviu Dragnea explica

Presedintele PSD Liviu Dragnea a vorbit in emisiunea Sinteza zilei, moderata de Mihai Gadea, despre Legea salarizarii si a explicat care va fi exact parcursul acesteia. Mai mult, Liviu.

Revenirea economica a zonei EURO, tot mai solida. Si Grecia se simte mai bine!

Activitatea de afaceri din zona euro a crescut in luna trecuta cu cel mai rapid ritm din ultimii sase ani, propulsata de cresterea din cele mai mari economii ale regiunii, Germania si Franta, anunta.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2602 seconds )