Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tot ce trebuie sa stii despre programul Erasmus+

Adevărul Adevărul,
Tot ce trebuie sa stii despre programul Erasmus+

Inscrierile pentru mobilitatile studentesti de studiu sau plasament din cadrul programului Erasmus+ au loc, de obicei, in primavara fiecarui an, insa fiecare Universitate in parte isi stabileste perioada de selectie a studentilor. continuă pe Adevărul

Tot ce trebuie stii despre targul de universitati straine RIUF, la Adevarul Live de la 13.00

Cum poti sa te inscrii la o facultate in strainatate, care sunt costurile de scolarizare, de unde poti obtine burse de finantare, cat costa sa traiesti in alta tara si cu ce oferte vin universitatile straine pentru tinerii romani, vom afla astazi, la Adevarul Live de la 13.

Tot ce trebuie sa stiti despre Rock Band 4 pentru PS4 si Xbox One

Dupa o perioada de pauza de cativa ani, nu mai sunt decat cateva luni pana ne vom putea juca pe PS4 si Xbox One un nou joc din seria Rock Band. Zvonurile legate de un nou Rock Band au inceput sa circule pe internet in urma cu cateva luni, in aceeasi perioada in care, dupa [].

Ce ascund hotelurile: tot ce trebuie sa afli despre camera pe care o rezervi in vacanta

Turistii au cateva obiceiuri in vacanta la care ar renunta daca ar constientiza riscurile la care se supun. Specialistii avertizeaza asupra pericolelor la care turistii se expun intr-o camera de hotel si dezvaluie posibile costuri suplimentare pe care trebuie sa le plateasca la finalul excursiei si despre care reprezentantii hotelului nu le spun nimic.

Ministrul Educatiei: Dezbaterile impotriva predarii religiei in scoli s-au dovedit a nu fi o problema reala/ Inscrierile pentru ora de religie se pot face in continuare

Dezbaterile impotriva predarii religiei in scoli s-au dovedit a nu fi o problema reala, avand in vedere procentul foarte mare al parintilor care si-au exprimat in scris optiunea pentru participarea copiilor la aceste ore, a declarat, sambata, ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, intr-o conferinta de presa organizata la Braila.

Miron Cozma, despre dosarul mineriadei: Pedeapsa pentru Iliescu e una singura - condamnarea pe viata

Fostul lider al minerilor din Valea Jiului Miron Cozma spune ca are o mare satisfactie ca dosarul mineriadei va fi redeschis, sustinand ca pentru fostul presedinte Ion Iliescu exista o singura pedeapsa - condamnare pe viata pentru.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )