Libnet.ro
UNICEF

12:00

Tot ce trebuie sa stii despre Windows 10: Cum vei transforma telefonul in PC cu Windows

Playtech Playtech,
Tot ce trebuie sa stii despre Windows 10: Cum vei transforma telefonul in PC cu Windows

Inainte de lansarea oficiala a Windows 10, Microsoft a prezentat o serie de noutati pentru acesta. Printre cele mai mari se regasesc optimismul ca in trei ani va fi pe un miliard de dispozitive si ca telefonul conectat la un monitor devine computer. Windows 10 va fi cel mai important sistem de operare pentru Microsoft. [] Tot ce trebuie sa stii despre Windows 10: Cum vei transforma telefonul in PC cu Windows Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Tot ce trebuie sa stii despre hologramele Microsoft si inlocuitorul Internet Explorer

Microsoft a anuntat viitorul companiei la conferinta Microsoft Build. Firma fondata de Bill Gates a inlocuit Internet Explorer si aduce hologramele in viata noastra.

Cum va arata Windows 10 pe viitorul tau telefon

Cei de la Microsoft au anuntat la conferinta BUILD 2015 lansarea Microsoft Edge, Windows Universal Platform si Continuum. Pana acum, am avut la dispozitie detalii despre versiunea pentru desktop, dar Joe Belfiore, vicepresedinte Microsoft, a promis sa ofere informatii in plus despre versiunea pentru telefoane. Windows 10 va fi cel mai important sistem de operare [] Cum va arata Windows 10 pe viitorul tau telefon Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cum va arata Windows 10 pe viitorul tau telefon [FOTO]

Cei de la Microsoft au anuntat la conferinta BUILD 2015 lansarea Microsoft Edge, Windows Universal Platform si Continuum. Pana acum, am avut la dispozitie detalii despre versiunea pentru desktop, dar Joe Belfiore, vicepresedinte Microsoft, a promis sa ofere informatii in plus despre versiunea pentru telefoane. Windows 10 va fi cel mai important sistem de operare [] Cum va arata Windows 10 pe viitorul tau telefon [FOTO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Build 2015 Cele mai asteptate cinci noutati de la Microsoft: De la Windows 10 la HoloLens

La Build 2015, Microsoft va prezenta in detaliu toate schimbarile importantepe care le pregateste pentru produsele sale in 2015. O companie care a investit sume colosale in Windows, Microsoft nu a progresat in ultimul timp la fel de rapid precum Apple sau Google. in trecut, toate actiunile intreprinse de companie si fiecare initiativa noua trebuie sa [] Build 2015 Cele mai asteptate cinci noutati de la Microsoft: De la Windows 10 la HoloLens Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai noi imagini cu Windows 10 ne arata o interfata familiara

Pentru Windows 10, Microsoft apeleaza la functionalitati si grafica din Windows 7 si Windows 8. Astfel, inainte de noile anunturi de la Build 2015, apar informatii despre cum va arata noul sistem de operare. in Windows 10, va reveni interfata Aero, dar mai putin evidenta decat in Vista sau Windows 7. Spre exemplu, meniul Start [] Cele mai noi imagini cu Windows 10 ne arata o interfata familiara Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Internet Explorer este, in sfarsit, inchis: Microsoft Edge va fi in Windows 10 [VIDEO]

Dupa ce am discutat cateva luni de Project Spartan, noul browser al gigantului din Redmond primeste in sfarsit un nume oficial: Microsoft Edge. Din cauzaperformantei foarte slabe si a concurentei acerbe pe piata browserelor de internet, numele batranului Internet Explorer a ajuns sa fie asociat cu un esec. Nici macar nu mai avea legatura cu [] Internet Explorer este, in sfarsit, inchis: Microsoft Edge va fi in Windows 10 [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )