Libnet.ro
UNICEF

19:00

Toti candidatii pentru sefia ANI au picat la proba scrisa

Adevărul Adevărul,
Toti candidatii pentru sefia ANI au picat la proba scrisa

Cei trei candidati care s-au inscris in concursul desfasurat pentru functia de presedinte al Agentiei Nationale de Integritate ANI) au picat proba scrisa, insa acestia pot depune contestatii pana pe 31 august. continuă pe Adevărul

Toti candidatii la sefia ANI au picat examenul. Ce subiect i-a doborat

Toti candidatii pentru sefia ANI au picat examenul. Au fost patru subiecte, iar cel care i-a doborat a fost legat de legea functionarului public. Postul de presedinte al Agentiei Nationale de Integritate ANI).

Toti candidatii la sefia ANI au PICAT examenul

Cei trei candidati la sefia Agentia Nationale de Integritate ANI), Bogdan Stan, Petre Claudiu Platon si Ionel Garlesteanu, au picat proba scrisa, potrivit unui anunt al Consiliului National de Integritate CNI).

Toti candidatii la sefia ANI au picat examenul: Bogdan Stan, Petre Claudiu Platon si Ionel Garlesteanu nu au reusit sa ia note de trecere

Dupa demisia lui Horia Georgescu, acuzat de abuz in serviciu, de la sefia Agentiei Nationale de Integritate, si-au anuntat candidaturala sefia acestei institutii trei persoane, Bogdan Stan, Petre Claudiu.

Toti cei trei candidati la sefia ANI au picat concursul

Cei trei care au candidat pentru functia de presedinte al Agentiei Nationale de Integritate au fost respinsi la proba scrisa, informeaza un comunicat al ANI. Postul a devenit vacant dupa demisia lui Horia Georgescu, inculpat intr-un dosar instrumentat de DNA.

Peste un sfert din candidatii la BAC-ul de toamna, proba scrisa Mate-Istorie, au lipsit

Absenteism in masa la a proba scrisa la Matematica/Istorie derulata miercuri 26 august, in judetul Olt. Mai exact, au absentat, din varii motive, mai bine de un sfert din numarul total de absolventi ai clasei a XII-a initial inscrisi.

Trei candidati, in cursa pentru sefia Agentiei Nationale de Integritate. Acestia sustin luni proba scrisa a concursului

Trei candidati, intre care si vicepresedintele Agentiei Nationale de Integritate ANI), s-au inscris in cursa pentru presedintia institutiei. Acestia vor sustine luni proba scrisa a concursului, urmand sa-si prezinte planul de management in fata comisiei de examinare pe data de 11 septembrie.

Ministerul Educatiei: Aproape 70 de candidati, eliminati la prima proba scrisa a celei de-a doua sesiuni a Bacalaureatului

Aproximativ 70 dintre candidatii la cea de-a doua sesiune a bacalaureatului au fost eliminati, luni, de la proba scrisa de limba romana, pentru tentativa de frauda, potrivit unui comunicat al Ministerului.

Bacalaureat 2015. Elevii au sustinut astazi proba scrisa la Matematica sau Istorie

Absolventii de liceu care nu au promovat prima sesiune a examenului de Bacalaureat sau candidatii respinsi anii trecuti, au sustinut astazi proba scrisa la Matematica sau Istorie.

Subiecte Bac 2015 la Mate-Info si Istorie. Peste 30.000 de candidati sustin azi proba scrisa la Matematica sau Istorie

Bac 2015 sesiunea de toamna continua astazi cu proba scrisa la Matematica sau Istorie, sustinuta de circa 33. 000 de absolventi de liceu. Ultima proba a examenului, cea la alegere a profilului sau specializarii, se desfasoara vineri si va fi sustinuta de un numar de 36. 000 de elevi.

BAC 2015 Sesiunea de toamna. Zeci de elevi au fost eliminati la prima proba scrisa

Zeci de candidati la sesiunea de toamna a bacalaureatului au fost eliminati din examen, luni, la proba scrisa de Limba Romana, acestia fiind suspectati de frauda.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2424 seconds )