Libnet.ro
UNICEF

17:00

Toti cei trei candidati la sefia ANI au picat concursul

Hotnews Hotnews,
 Toti cei trei candidati la sefia ANI au picat concursul

Cei trei care au candidat pentru functia de presedinte al Agentiei Nationale de Integritate au fost respinsi la proba scrisa, informeaza un comunicat al ANI. Postul a devenit vacant dupa demisia lui Horia Georgescu, inculpat intr-un dosar instrumentat de DNA. continuă pe Hotnews

Toti candidatii pentru sefia ANI au picat la proba scrisa

Cei trei candidati care s-au inscris in concursul desfasurat pentru functia de presedinte al Agentiei Nationale de Integritate ANI) au picat proba scrisa, insa acestia pot depune contestatii pana pe 31 august.

Toti candidatii la sefia ANI au PICAT examenul

Cei trei candidati la sefia Agentia Nationale de Integritate ANI), Bogdan Stan, Petre Claudiu Platon si Ionel Garlesteanu, au picat proba scrisa, potrivit unui anunt al Consiliului National de Integritate CNI).

Toti candidatii la sefia ANI au picat examenul. Ce subiect i-a doborat

Toti candidatii pentru sefia ANI au picat examenul. Au fost patru subiecte, iar cel care i-a doborat a fost legat de legea functionarului public. Postul de presedinte al Agentiei Nationale de Integritate ANI).

Toti candidatii la sefia ANI au picat examenul: Bogdan Stan, Petre Claudiu Platon si Ionel Garlesteanu nu au reusit sa ia note de trecere

Dupa demisia lui Horia Georgescu, acuzat de abuz in serviciu, de la sefia Agentiei Nationale de Integritate, si-au anuntat candidaturala sefia acestei institutii trei persoane, Bogdan Stan, Petre Claudiu.

Trei candidati, in cursa pentru sefia Agentiei Nationale de Integritate. Acestia sustin luni proba scrisa a concursului

Trei candidati, intre care si vicepresedintele Agentiei Nationale de Integritate ANI), s-au inscris in cursa pentru presedintia institutiei. Acestia vor sustine luni proba scrisa a concursului, urmand sa-si prezinte planul de management in fata comisiei de examinare pe data de 11 septembrie.

Cei trei frati care le-au rupt inimile romanilor facand poze langa un magarus pentru 1 leu, obligati sa cerseasca:Nu sunt amarati, ii fugareste tatal

Trei frati dintr-un sat sucevean sunt pusi de parinti sa stea pe margiena drumului european 85 si sa cerseasca. Pentru a fi convingatori, acestia au fost alimentati cu un magarus si cu o pancarta pe care scrie: 1 leu poza.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )