Libnet.ro
UNICEF

01:05

Toti romanii trebuie sa fie atenti! Este sezonul capuselor. Ce recomanda medicii

Antena3 Antena3,
Toti romanii trebuie sa fie atenti! Este sezonul capuselor. Ce recomanda medicii

Este avertismentul medicilor mai ales acum, primavara, in perioadele cu ploi si temperature ridicate. Persoanele muscate de aceste insecte trebuie sa mearga imediat la spital, nicidecum sa se trateze singure,. continuă pe Antena3

Ministerul Educatiei A SCHIMBAT DATA! SCOALA incepe MAI DEVREME anul acesta! Toti ROMANII trebuie sa afle

Toti parintii si elevii trebuie sa afle! Scoala nu mai incepe anul acesta pe 15 septembrie, ci pe 9. Ministerul Educatiei a publicat in Monitorul Oficial ordinul cu structura anului scolar 2019-2020, conform Ca.

HOROSCOP 2 MAI. Berbecii trebuie sa fie atenti la ce comunica, Gemenii trebuie sa se foloseasca de calitatile de lider

Iata horoscopul zilei de JOI 2 MAI 2019; Mercur, planeta ce ne influenteaza gandirea si comunicarea, este foarte activa in aceste prime zile din luna mai, este in Berbec si foarte ocupata.

Ernesto Valverde: Trebuie sa fim atenti in retur. Si anul trecut am avut un avantaj de trei goluri si stim foarte bine ce s-a intamplat

Barcelona a castigat cu 3-0 prima mansa a semifinalei cu Liverpool, insa Ernesto Valverde este rezervat in ceea ce priveste calificarea. Antrenorul catalanilor isi indeamna elevii sa fie atenti la returul de pe Anfield, aducand aminte de experienta traita anul trecut cu AS Roma in sferturi. Trebuie sa fim atenti in retur. Si anul trecut am avut un avantaj de trei goluri si stim foarte bine ce s-a intamplat, a spus tehnicianul spaniol.

HOROSCOP 29 aprilie, cu Camelia Patrascanu. Leii trebuie sa fie atenti la sanatate. Scorpionii sunt pusi pe distractie

Camelia Patrascanu a prezentat luni, la Antena 3, horoscopul pentru ziua de 29 aprilie. Va fi o zi linistita cu Luna in Pesti. Iertam, intelegem pe toata lumea si nu ne agitam.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )