Libnet.ro
UNICEF

10:15

TOTI SOFERII trebuie sa stie asta. Se intampla din luna IUNIE

B1 B1,
TOTI SOFERII trebuie sa stie asta. Se intampla din luna IUNIE

Date fiind desele procese si controverse privind testarea alcoolemiei la soferi, din luna iunie, probele biologice pentru testarea alcoolemiei, la conducatorii auto vor trebui procesate exclusiv cu un dispozitiv. continuă pe B1

Anunt pentru toti soferii. Se intampla din luna iunie

Din luna iunie, probele biologice pentru testarea alcoolemiei, la conducatorii auto vor trebui procesate exclusiv cu un dispozitiv special care trebuie sa se afle in dotarea tuturor Serviciilor IML din tara.

Ce meserie a avut Nina, sotia fostului presedinte Ion Iliescu. Putina lume stie asta

A fost un personaj discret si putina lume stie care a fost meseria de baza a Ninei Iliescu, partenera de viata a fostului presedinte Ion Iliescu. Despre Nina Iliescu, care are o pensie substantiala, nu se.

Medic de la Spitalul de Arsi din Bucuresti: Ce faci cind descoperi, intimplator, ca spitalul la care lucrezi nu ti-a platit contributiile la sanatate si pensii, din luna iulie?

Camelia Roiu, medic la Clinic de Urgenta Chirurgie Plastica, Reparatorie si Arsuri din Bucuresti, sustine, intr-o postare pe Facebook, ca unitatea medicala unde lucreaza nu i-a mai platit contributiile la sanatate si pensii din luna iulie a anului trecut, ea descoperind acest lucru intamplator. Din declaratiile actualei directiuni am inteles ca acesti bani au fost folositi pentru plata furnizorilor, mai scrie medicul Camelia Roiu.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2323 seconds )