Libnet.ro
UNICEF

18:00

Toxiinfectie alimentara la o pensiune din Rimetea: 15 copii aflati in tabara au ajuns la spital

Adevărul Adevărul,
Toxiinfectie alimentara la o pensiune din Rimetea: 15 copii aflati in tabara au ajuns la spital

Un numar de 15 copii care se aflau in tabara la o pensiune din Rimetea, judetul Alba, au ajuns la spital cu simptome de toxiinfectie alimentara. Patru dintre ei au fost transportati cu ambulanta la Sectia de Boli Infectioase din Alba Iulia, iar restul de 11 sunt la unitatea spitaliceasca din Aiud. continuă pe Adevărul

15 copii aflati intr-o tabara la Rimetea au fost internati, dupa ce au prezentat simptome de toxiinfectie alimentara

15 copii care se aflau in tabara la Rimetea, langa Aiud au ajuns la spital cu simptome de toxiinfectie alimentara, anunta cotidianul local alba24. ro. Patru copii au fost transportati cu ambulanta la Sectia de Boli Infectioase din Alba Iulia, iar restul de 11 sunt la unitatea spitaliceasca din Aiud.

15 copii aflati intr-o tabara de dans, internati cu toxiinfectie alimentara

Cincisprezece copii, cu varste intre 10 si 14 ani, aflati intr-o tabara in comuna Rimetea, din judetul Alba, au ajuns la spital, vineri, cu simptome de toxiinfectie alimentara, cauzate, cel mai probabil, de mancarea servita la pensiunea unde erau cazati.

Alba: 15 copii au ajuns la spital cu simptome de toxiinfectie alimentara dupa ce au mancat intr-o pensiune

15 copii cu varsta cuprinsa intre 10 si 14 ani au ajuns vineri la spital cu simptome de toxiinfectie alimentara dupa ce au mancat intr-o pesniune din judetul Alba. Patru dintre micuti au fost dusi cu.

Decizia luata in cazul copilului legat cu o funie din centrul de copii VIDEO

Directorul centrului Domnita Balasa din Sectorul 6, unde un copil cu dizabilitati a fost legat cu o funie, a fost demis si fie cercetat pentru abuz. De asemenea au fost date afara 3 ingrijitoare si o asistenta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )