Libnet.ro
UNICEF

20:30

Trafic in conditii de iarna pe 4 drumuri din tara. Cod galben de ceata in doua judete.

România Liberă România Liberă,
Trafic in conditii de iarna pe 4 drumuri din tara. Cod galben de ceata in doua judete.

Meteorologii au emis, marti dimineata, cod galben de ceata pentru judetele Gorj si Teleorman. Vizibilitatea va scadea pana sub 50 de metri. Pe patru drumuri nationale se circula in conditii de iarna. Un strat subtire de zapada exista pe artere rutiere precum DN7A Vidra judetul Valcea) Groapa Seaca judetul Hunedoara), DN67C Novaci Ranca judetul Gorj), DN13E Zagon Barcani judetul Covasna) sau DN18, in zona orasului maramuresean Borsa, informeaza centrulInfotrafic al . continuă pe România Liberă

Circulatie in conditii de iarna pe patru drumuri din tara.

Pe patru drumuri nationale se circula in conditii de iarna. Un strat subtire de zapada exista pe artere rutiere precum DN7A Vidra judetul Valcea) Groapa Seaca judetul Hunedoara), DN67C Novaci Ranca judetul Gorj), DN13E Zagon Barcani judetul Covasna) sau DN18, in zona orasului maramuresean Borsa, informeaza centrulInfotrafic al Politiei Romane. Pentru prevenirea evenimentelor nedorite pe drumurile publice, sfatuim conducatorii auto ca, inainte de a pleca la drum, sa .

INFOTRAFIC: Vizibilitate scazuta pe mai multe drumuri din tara.

In judetul Valcea, din cauza cetii, vizibilitatea scade sub 100 de metri pe DN64 Ramnicu Valcea - Mihaesti, informeaza Centrul Infotrafic al Politiei Romane. Pentru judetele Ialomita, Calarasi, Constanta si Tulcea inclusiv pentru autostrada A2) Administratia Nationala de Meteorologie a emis, in aceasta dimineata, o atentionare nowcasting referitoare la ceata, valabila pana la ora 10:00. Politia recomanda conducatorilor auto sa circule cu viteza adaptata, sa foloseasca luminile de intalnire, .

Avertizare COD GALBEN de CEATA pentru mai multe judete din tara

Meteorologii au emis o avertizare cod galben de ceata pentru mai multe judete din tara. Astfel, in judetele Vrancea, Bacau, Ialomita, Calarasi, Giurgiu, Teleorman, Ilfov, inclusiv Municipiul Bucuresti si.

Cod galben de ceata. Vizibilitatea este redusa in mai multe judete din tara, inclusiv in municipiul Bucuresti

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca la aceasta ora pe mai multe drumuri din tara, mai ales din judetele Ialomita, Calarasi, Prahova, Suceava, Buzau, Giurgiu, Teleorman, Ilfov si municipiul Bucuresti se circula cu dificultate din cauza cetii, care pe alocuri reduce vizibilitatea sub 50 de metri.

Cel mai mare porc din tara a fost sacrificat la Oradea.

Porcul Sony, care cantarea nu mai putin de 350 de kilograme, a fost taiat azi la un han de langa Oradea. Sony a fost crescut in localitatea Mihai Bravu aflata la 20 de kilometri de capitala judetului Bihor. Animalul a fost taiat, parlit, transat si transformat in bunatati de sezon care au fost daruite familiilor nevoiase din Oradea.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )